Sakroilak ekleminde ve kalça kemiğimde ödem

Olabilirsin ama eğitim araştırma hastanesine gitmeni öneririm.
Ağrılar kaç yıldır var yoksa yeni bir şey mi?
Yaşın kaç?
Kanda hlab27 bakıldı mı?
Erken evre kanda çıkmayabilir mantıklı bir yorum değil bu arada.
Ben ankilozan spondilit hastasıyım.
merhaba sizin ne gibi belirtileriniz vardı ve teşhisi nasıl konuldu ben 3 ay önce doğum yaptım yaklaşık bir aydır sırt bel ağrılarım var işin tuhaf tarafı ilk başlarda gece yatıp sabah kalkınca olan ağrılardı dönmekte ayağa kalkmakta zorlanıyordum bu sıralar tüm gün ağrım var gün içinde hafif ağrılar ama geçen hafta fizik tedavi doktoruna gittim crp sedim normal rontgen normal kemik kütlen-1 osteopeni ama ağrılarım geçmezse tekrar gel mr çekeriz dedi ağrılarım hala devam ediyor internette as bılgularının böyle olduğu yazıyor çok korkuyorum hafif duruş bozukluğum da var doktorda söyledi bundan ziyade iki haftadır gözüm kendi kendine kanlanıp geçiyodu iki gündür geçmiyor bugün doktora gittim gözde bir problem yok ağrı batma plursa Tekrar gel dedi üveit olur diye çok korkuyorum zaten gözlerim bozuk lens gözlük kullanıyorum

Bende de aynı yerde kemik iliği ödemi olmuştu. Yaklaşık 1 ay üstüne basmadım yavaş yavaş geçti ancak uzun yürüme spor özellikle squat ağrıyı tekrar getiriyordu.o yüzden uzun süre çok yürümedim.spor yapmadım.özellikle squat çok riskliymiş.bence dinlenin geçer.bir de benimki 1 yıl önce oldu ama ne hikmetse her adet dönemi o yere ağrı giriyor.başta tekrar rahatsızlanıyorum yürüyemiycem sanıyodum sonra her adet dönemi ağrının geldiğini fark ettim.sizde de öyle olabilir ama kendinizi zorlamayın.

Bende de aynı yerde kemik iliği ödemi olmuştu. Yaklaşık 1 ay üstüne basmadım yavaş yavaş geçti ancak uzun yürüme spor özellikle squat ağrıyı tekrar getiriyordu.o yüzden uzun süre çok yürümedim.spor yapmadım.özellikle squat çok riskliymiş.bence dinlenin geçer.bir de benimki 1 yıl önce oldu ama ne hikmetse her adet dönemi o yere ağrı giriyor.başta tekrar rahatsızlanıyorum yürüyemiycem sanıyodum sonra her adet dönemi ağrının geldiğini fark ettim.sizde de öyle olabilir ama kendinizi zorlamayın.
Ben şimdi basabiliyorum üstüne 🥺 ama zorlamıyorum kendimi. sinirlerim çok bozuk, sürekli ağlıyorum. Neyim var benim diye fena oluyorum. Sürekli bağırsaklarım bozuk, acaba bundan olabilir mi? Yarın doktora gidicem sorucam:(

Ben şimdi basabiliyorum üstüne 🥺 ama zorlamıyorum kendimi. sinirlerim çok bozuk, sürekli ağlıyorum. Neyim var benim diye fena oluyorum. Sürekli bağırsaklarım bozuk, acaba bundan olabilir mi? Yarın doktora gidicem sorucam:(
En azından dinlenmeyle geçiyor. Küçük bebeğim varken rahatsızlandım çok zordu ve her ay kendini hatırlatıyor saolsun.bu nedenle unutamıyorum ve yürüyebildiğime şükrediyorum.ancak şuan spor da yapıyorum.eliptik bisijlet ve grow with jo.yine de çok kalça hareketi yapmıyorum.zorlanınca bırakıyorum.acele etmeyin ben de daha yeni yeni spora başladım.

Siz bir postta kalsiyumum yüksek demişsiniz oda kemik eklem ağrısı yapar
Merhaba tekrar, kalsiyum değerim 11 cikmisti. Sonraki hafta kontrol icin ölctügümüzde 10’a düsmüstü. Sinir da 10.5’muş zaten o yüzden dr üstünde durmamıştı.

bugün tekrar farklı bi dr’a gideceğim. Romotoloji uzmanı. Bakalım ne diyecek. Bilmiyorum… ama kendimi kötü hissediyorum:( bu kadar çok çok olması beni korkuttu.

Herkes stres bağırsaklara ve mideye vurur seninki ondan diyor ama bilemiyorum. Bu haftaki kadar şiddetli bulantılarım hiç olmamıştı. Üstelik bağırsaklarımda probiyotikle hemen düzelirdi, düzelmedi. Bacağım, göğüs duvarım ee her yerim ağrıyor. Panik atağım zaten bırakmıyor hiç.

Korkuyorum ama bu dr’a da gideceğim bakalım ne diyecek.

Size de sürecimle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. :(

Merhaba tekrar, kalsiyum değerim 11 cikmisti. Sonraki hafta kontrol icin ölctügümüzde 10’a düsmüstü. Sinir da 10.5’muş zaten o yüzden dr üstünde durmamıştı.

bugün tekrar farklı bi dr’a gideceğim. Romotoloji uzmanı. Bakalım ne diyecek. Bilmiyorum… ama kendimi kötü hissediyorum:( bu kadar çok çok olması beni korkuttu.

Herkes stres bağırsaklara ve mideye vurur seninki ondan diyor ama bilemiyorum. Bu haftaki kadar şiddetli bulantılarım hiç olmamıştı. Üstelik bağırsaklarımda probiyotikle hemen düzelirdi, düzelmedi. Bacağım, göğüs duvarım ee her yerim ağrıyor. Panik atağım zaten bırakmıyor hiç.

Korkuyorum ama bu dr’a da gideceğim bakalım ne diyecek.

Size de sürecimle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. :(
Umarım şifana kavuşursun canm seni çok iyi anlıyorum çünkü sürekli bir yerlerim ağrıyor benimde kötü bı psikoloji

Benden röntgen mr HLA-b27 brucella romatoid artrit gibi birçok teste bakıldı hepsi negatif.Ben ilk başta yuruyemiyordum bile öyle bir agriydi ama benim kalcamda pelvik bölgemde ağrı siz bacak demişsiniz bacaginizdami
merhaba, bu süreç ne kadar sürdü ne zaman gecti?

Back
X