Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Olabilirsin ama eğitim araştırma hastanesine gitmeni öneririm.
Ağrılar kaç yıldır var yoksa yeni bir şey mi?
Yaşın kaç?
Kanda hlab27 bakıldı mı?
Erken evre kanda çıkmayabilir mantıklı bir yorum değil bu arada.
Ben ankilozan spondilit hastasıyım.
merhaba sizin ne gibi belirtileriniz vardı ve teşhisi nasıl konuldu ben 3 ay önce doğum yaptım yaklaşık bir aydır sırt bel ağrılarım var işin tuhaf tarafı ilk başlarda gece yatıp sabah kalkınca olan ağrılardı dönmekte ayağa kalkmakta zorlanıyordum bu sıralar tüm gün ağrım var gün içinde hafif ağrılar ama geçen hafta fizik tedavi doktoruna gittim crp sedim normal rontgen normal kemik kütlen-1 osteopeni ama ağrılarım geçmezse tekrar gel mr çekeriz dedi ağrılarım hala devam ediyor internette as bılgularının böyle olduğu yazıyor çok korkuyorum hafif duruş bozukluğum da var doktorda söyledi bundan ziyade iki haftadır gözüm kendi kendine kanlanıp geçiyodu iki gündür geçmiyor bugün doktora gittim gözde bir problem yok ağrı batma plursa Tekrar gel dedi üveit olur diye çok korkuyorum zaten gözlerim bozuk lens gözlük kullanıyorum