- 23 Kasım 2012
- 84
- 12
- Konu Sahibi kardelenesin
merhabalar yakın bir zamanda kaynımın düğünü var pembe beyaz renkte bir elbise aldım fakat üstüne ne renk alacağımı bilemedim birde düğünlerde şal mı eşarp mı güzel duruyor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Attim görünüyor muelbiseyi görebilir miyim ?
Bu elbiseye sade beyaz şal gider20150402_182358.jpg
Dimi )Renk konusunda yardımcı olamcam ama şal gider bu elbiseye kardeş
Beyaz hasta gösteriyor ama beniBu elbiseye sade beyaz şal gider
elbisenin renginde bi şal kullansanız daha kötü olur siyah kullanın o zaman yada bordoBeyaz hasta gösteriyor ama beni
Teşekkür ederimelbisenin renginde bi şal kullansanız daha kötü olur siyah kullanın o zaman yada bordo
Baska ne renk olur simli gri olmaz miBence de şal
Renk olarak dore kullanabilirsin
Baska ne renk olur simli gri olmaz mi
kol bantları beyaz canım kırık beyazda olabilirBilmiyorum. Olabilir. Kol bantları dore gibi geldi bana. Öyle mi?
Dene bence, foto çek, sonra fotolarına bak. Ve ya başkası giysin öyle bak, karar vermene yardımcı olur.
kol bantları beyaz canım kırık beyazda olabilir
Pembe beyaz elbiseBilmiyorum. Olabilir. Kol bantları dore gibi geldi bana. Öyle mi?
Dene bence, foto çek, sonra fotolarına bak. Ve ya başkası giysin öyle bak, karar vermene yardımcı olur.
Evet tam beyaz degil kirik beyaz simli gri ayakkabiyla simli gri şal olmazmikol bantları beyaz canım kırık beyazda olabilir
olur canım elbiseyle aynı tonları kullanmadaEvet tam beyaz degil kirik beyaz simli gri ayakkabiyla simli gri şal olmazmi
olur canım elbiseyle aynı tonları kullanmada[/QUOt Tamam :)
Tamam:)olur canım elbiseyle aynı tonları kullanmada