- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azcık rezillik vararkadaşlar iş ortamında biri telefonumu aldı 2. Denk gelmemizde. Bi yazıyor ama işte bu zamana kadar nasıl görmedim. İşte şu gün görüşelim özel bi görüşme olsun filan. Bi yandan da olmadı arkadaş oluruz. Sanki ben hemen kabul ettimde. Hoş çocuk yalan yok bende kabul ettim. Neyse gittim. Bu bi geldi. İlk dediği yok üni de ciddi ilişkim oldu. Ayrıldım. İşte sonra tabi kız arkadaşlarım oldı. Çapkın derler bana ama hoşlanmıyorum bundan. Resmen saçmaladı. Sonra da işte yarın şuraya gidicez arkadaşlarla bişeyler yapcaz bu akşam. İstersen kalkalım dedim. Tamam dedi ve kalktık. Çok komik ya. Heralde denedi bunu da elde eder miyim diye. Bende hemen kabul ettim. Biz kızlar söylenen iki güzel lafa iyi kanıyoruz valla. Sizce aynı ortamda olmak sıkıntı yaratır mı? Çok fena mı rezil olmışum:/
Evet ortada rezillik bir durum varsa bu sizle alakalı değil karşına geçip üni mezunu fakat ama hala ergenliği üzerinden atamamış olan iş arkadaşından başkası değil.arkadaşlar iş ortamında biri telefonumu aldı 2. Denk gelmemizde. Bi yazıyor ama işte bu zamana kadar nasıl görmedim. İşte şu gün görüşelim özel bi görüşme olsun filan. Bi yandan da olmadı arkadaş oluruz. Sanki ben hemen kabul ettimde. Hoş çocuk yalan yok bende kabul ettim. Neyse gittim. Bu bi geldi. İlk dediği yok üni de ciddi ilişkim oldu. Ayrıldım. İşte sonra tabi kız arkadaşlarım oldı. Çapkın derler bana ama hoşlanmıyorum bundan. Resmen saçmaladı. Sonra da işte yarın şuraya gidicez arkadaşlarla bişeyler yapcaz bu akşam. İstersen kalkalım dedim. Tamam dedi ve kalktık. Çok komik ya. Heralde denedi bunu da elde eder miyim diye. Bende hemen kabul ettim. Biz kızlar söylenen iki güzel lafa iyi kanıyoruz valla. Sizce aynı ortamda olmak sıkıntı yaratır mı? Çok fena mı rezil olmışum:/
Sanki bende hemen kabul ettimde demişsin fakat bal gibi kabul etmişsin aynı masaya oturup bir iki diyalog paylaşmanız bile yeterli benim için...
Kurduğun cümlelerden pekte bir şey anlaşılamamakla birlikte bu çocuk kaç yaşında sorusunu sormak geldi birden içimden şayet 17-18 yasında kişiliği tam oturmamış ergenler gibi... İletişimi kesmelisin bence... Aynı iş yerindesiniz yoksa ilerde başına dert alırsın yok yere iş yerinde de huzursuz olursun...
Erkekler geç olgunlaşır derlerdi bu sitede bunu tam olarak kavramış bulunmaktayım artık...
görüştüm ama bana göre deilsin bida konuşmayalım die maj at. zönkkolsun . hırs yapcaktır kanma bnce canın yanar gbi.
Acaba bı ıddaya mı grdı bırılerıyle ???
Ee siz de hemen ne inanıyorsunuz?Bir gün önce evlenecek gibiydi demişsiniz. Buna mı kandınız yani sizin deyiminizle? Siz hemen filmlerdeki gibi bana aşık oldu bir şey oldu bilmem ne oldu diye havaya girmişsiniz hava fıs çıkmış.Çok da film izleyip şey yapmayın siz...
Ee iki gün içinde numara alıp mesaj üstüne mesaj atandan tanımadan şans meleğim bilmem ne diyenden korkacaksın!Yok kanmadım o söylediklerine. Ama birden bire bu kadar ters bi geçişte garip oldu yani. O söylediklerine kanmadım tabi hatta dur bi daha tanışmadık çok abarttın dedim. Ne yapmak istediği belliymiş
Bence o rezil oldu...
Ee iki gün içinde numara alıp mesaj üstüne mesaj atandan tanımadan şans meleğim bilmem ne diyenden korkacaksın!