- 26 Mayıs 2016
- 1.733
- 2.967
- 48
Dalga geçse ne olacak kim neye gülecek?Öyle de. Bi yandan da oyun mu oynadı diyorum. Resmen dalga geçildim. Kötü hissettiren nokta o.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dalga geçse ne olacak kim neye gülecek?Öyle de. Bi yandan da oyun mu oynadı diyorum. Resmen dalga geçildim. Kötü hissettiren nokta o.
Dalga geçse ne olacak kim neye gülecek?
Saf deilsin sevgiye sevilmeye ihtiyacin var olur boyle seyler insallah en guzeli bulsun seniİşte ben hala kanıyorum. Galiba safım :/
Saf deilsin sevgiye sevilmeye ihtiyacin var olur boyle seyler insallah en guzeli bulsun seni
Umursamadığım bir şey hissetmediğim insana kin bile beslemem,rahatım o konularda.Biri gülecek diye değildi insan gıcık olur ya hani olmaz mısın sen mesela:)
Bunlar amaçlarının farklı olup olmadığını aylar geçse de göstermiyor ki valla bende anlayamıyorum. Herhalde aa geçmişte ne kadar çok kadınla olmuş çetelesini tutmuş ne kadar yakışıklı istediği herkesi elde etmiş bana karşı da ilgili yazık beni masum gördü demek ki farklıyım ben adam ederim esas kadın benim falan diye düşünüp üstlerine düşmemizi bekliyorlar![]()
Yok yok ben anladım seni , genel yorumlar hep ne var canım , o rezil olmuş diyor da ...
Sen ; yahu adam ilk görüşmede , vay sen hayatımın kadınısın minvalinde özel bi buluşma olsun yok seninle ciddi olalım gibi salak saçma laflar etmiş ... hoop dur daha ne özeli ne tüzeli demedim atladım diye hayıflanıyorsun da ...
Boş ver .
Ama 2. teşebbüsü olursa ; kibarca reddet ( kibarca et , çünkü andaval hayal kırıklığı yaşayıp üzüldüğünü sanmasın )
Yok cnm ya tinlama bile işine bakarkadaşlar iş ortamında biri telefonumu aldı 2. Denk gelmemizde. Bi yazıyor ama işte bu zamana kadar nasıl görmedim. İşte şu gün görüşelim özel bi görüşme olsun filan. Bi yandan da olmadı arkadaş oluruz. Sanki ben hemen kabul ettimde. Hoş çocuk yalan yok bende kabul ettim. Neyse gittim. Bu bi geldi. İlk dediği yok üni de ciddi ilişkim oldu. Ayrıldım. İşte sonra tabi kız arkadaşlarım oldı. Çapkın derler bana ama hoşlanmıyorum bundan. Resmen saçmaladı. Sonra da işte yarın şuraya gidicez arkadaşlarla bişeyler yapcaz bu akşam. İstersen kalkalım dedim. Tamam dedi ve kalktık. Çok komik ya. Heralde denedi bunu da elde eder miyim diye. Bende hemen kabul ettim. Biz kızlar söylenen iki güzel lafa iyi kanıyoruz valla. Sizce aynı ortamda olmak sıkıntı yaratır mı? Çok fena mı rezil olmışum:/
Yok cnm ya tinlama bile işine bak
Umursamadığım bir şey hissetmediğim insana kin bile beslemem,rahatım o konularda.
Bakalım daha neler göreceğiz tatlım :)Haklısın ilk anda ister istemez oluyor. Yoksa üzüntüden ölüp bitmedim. Böyle sığını da ömrümde ilk defa gördüm:))
Bakalım daha neler göreceğiz tatlım :)
bazıları sadece yazmak için yazmış resmen takma sen onları :) maalesef biz kızlar böyleyiz ama gerçekten bir sevgilik varsa kocada olabilir![]()
diyorumki sevgili veya kocanın laflarına daha çabuk kanıyoruz ama sanırım siz daha sevgili olmamıssınızbazıları sadece yazmak için yazmış resmen takma sen onları :) maalesef biz kızlar böyleyiz ama gerçekten bir sevgilik varsa kocada olabilir![]()
diyorumki sevgili veya kocanın laflarına daha çabuk kanıyoruz ama sanırım siz daha sevgili olmamıssınız
arkadaşlar iş ortamında biri telefonumu aldı 2. Denk gelmemizde. Bi yazıyor ama işte bu zamana kadar nasıl görmedim. İşte şu gün görüşelim özel bi görüşme olsun filan. Bi yandan da olmadı arkadaş oluruz. Sanki ben hemen kabul ettimde. Hoş çocuk yalan yok bende kabul ettim. Neyse gittim. Bu bi geldi. İlk dediği yok üni de ciddi ilişkim oldu. Ayrıldım. İşte sonra tabi kız arkadaşlarım oldı. Çapkın derler bana ama hoşlanmıyorum bundan. Resmen saçmaladı. Sonra da işte yarın şuraya gidicez arkadaşlarla bişeyler yapcaz bu akşam. İstersen kalkalım dedim. Tamam dedi ve kalktık. Çok komik ya. Heralde denedi bunu da elde eder miyim diye. Bende hemen kabul ettim. Biz kızlar söylenen iki güzel lafa iyi kanıyoruz valla. Sizce aynı ortamda olmak sıkıntı yaratır mı? Çok fena mı rezil olmışum:/