salakligima geldi.. :/

Yokuspokus Yokuspokus
nameaver nameaver

gelip de azcik gömsenize beni :KK70:

"Bunları yiyen var mı?" dediğim şeyleri Denoşum yemiş ya tövbeler olsun. :olamaz:
Neyse, ne proflar binlerce lira dolandırılırken Denoş bir liracık şeapamamış çok mu? :KK45: Kartı kapattın de mi iyi kontrol edeydin?

banka bilgilerini kaydetmedin değil mi
yok etmedim ettiysem de kart iptal zaten.:))
"Bunları yiyen var mı?" dediğim şeyleri Denoşum yemiş ya tövbeler olsun. :olamaz:
Neyse, ne proflar binlerce lira dolandırılırken Denoş bir liracık şeapamamış çok mu? :KK45: Kartı kapattın de mi iyi kontrol edeydin?
hiccc yaaaa. bende haberlerde gorur tee allahim derdim . iyi degilim sista iyi degilim icmeden sarhosum :D
Allahım sesli gülüyorum. sinirim bozuldu gahfhaga.

Allah iyiliğinizi versin
amin cumlemizin :D
gulun gulun bende hala guluyorum :D

epey eglenirim keske birsey yollasalar :KK70:

Yahu kaç profesör dolandırıldı bu kadar yüklenme kendine :KK70:
Canan Karatay da dolandırıldıydı hatta..

Benim anlamadığım neyin karşılığı 1tl ye iphone?
Bana mesela bilmem hangi marketlerden alışveriş karşılığında çekiliş hakkı kazanmışız falan dendi. Bir dolu isim saydı nasıl olsa biri tutar diye. :confused:
Ki bize kimse demedi zaten çekiliş var diye..
Bütün marketler bize sürpriz yapmak için sıraya girmişse demek :KK45:

Ben de onları emniyeti arayıp telefonu bildirerek şikayet ettim.. :deli:

Çok geçmiş olsun. Kişisel bilgilerinizi kullanarak sizi arayıp şıçu bankadan arıyoruz para dolandırmaya çalışabilirler . Bu aralar uyanık olun

Facede casio saatler çok şıktı eşimin de tam istediği modeldi metalik görünümlü istiyodu ne zamandır çok güzel yorumlar da vardı hatta bikaç tanıdığın da yorumu vardı sipariş ettik 100tl di zaten kargo geldi eşim evde yoktu almasam ya aldım 100tl yi de verdim açyım ayy güzel bi siyah kutu onu da açtım dannnkkkk şok oldum 5tllik pilastik kordonlu bi saat çalışsa gözünü sevcem çalışmıyo yani gitti 100tl telefon numaralarını aradım kapalı 10gün sonra ulaşılabilir mesajı geldi aradım bayanı ilk başta çok memnun kaldım devamı varmı dedim şok oldu size hangi ürün geldi resim atın falan o dinirle azıma geleni söyledim bari çalışan bi saat yollasaydın buny vereyim sen bi..... diye eşimde gülüyo bu arada ama olan benim 100tl ye oldu eşimde geri vermedi halada durur saat bida böyle bi kaxık yemiyeyim diye

Ay bana da geldi o ya, hatta fake yorumlar bile vardı insanlar inansın diye telefonu alanlar teşekkür ediyordu:) url adresinin saçma sapan bir şey oldugunu görünce kapattım google öyle saçma url adresi kullanmaz diye yalnız bir an bende acaba mı demiştim logosu google la aynıydı dolandırıcılıkta aştılar artık.

Facede casio saatler çok şıktı eşimin de tam istediği modeldi metalik görünümlü istiyodu ne zamandır çok güzel yorumlar da vardı hatta bikaç tanıdığın da yorumu vardı sipariş ettik 100tl di zaten kargo geldi eşim evde yoktu almasam ya aldım 100tl yi de verdim açyım ayy güzel bi siyah kutu onu da açtım dannnkkkk şok oldum 5tllik pilastik kordonlu bi saat çalışsa gözünü sevcem çalışmıyo yani gitti 100tl telefon numaralarını aradım kapalı 10gün sonra ulaşılabilir mesajı geldi aradım bayanı ilk başta çok memnun kaldım devamı varmı dedim şok oldu size hangi ürün geldi resim atın falan o dinirle azıma geleni söyledim bari çalışan bi saat yollasaydın buny vereyim sen bi..... diye eşimde gülüyo bu arada ama olan benim 100tl ye oldu eşimde geri vermedi halada durur saat bida böyle bi kaxık yemiyeyim diye
ay uykucum uzuldum ya keske pesini birakmasaydin sikayet falan etseydin..namissizlar :(
komik ani olarak kalmis ama :D
Bunla geçmiş olsun diyelim, bir bardak soğuk suyu hazır et ablacım :-)
ictim abla ictim :* :)))
1 lira için mi yapmışlar onca katakulliyi?
Aman dikkat edin,altından başka birşey çıkmasın? Genelde fazla fazla çekerler yolunu bulunca da ondan şaşırdım.
Neyse bununla geçmiş olsun.
1 lira cekti ama sonra direkt karti kapattim belkide daha cekecekti kart bilgilerinden.. iphone kazandiniz dedi ucreti odedim beni online kitap okunan siteye atti online kitap okuyabiliyorum :D
:KK70::KK70:
Seni bu havalar mahvetti denoş demeyi çok isterdim :KK70:
de ninoş demen icin engel olan sey nedir anlat bana :))

ay uykucum uzuldum ya keske pesini birakmasaydin sikayet falan etseydin..namissizlar :KK43:
komik ani olarak kalmis ama :KK70::))
Eşim boşver kimseyede bahsetme dedi
Çekmeceyi her açtığında saati görüp dertleniyo garibim ben iade için uğraşcaktım da eşim uğraştırmadı hala reklam dönüyo facede gördükçe içime öküz oturuyo

Geçmiş olsun canım, 9 yașındaki oğlum bile diyor annecim hickimse hickimseye bedava birşey vermez

Back
X