- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cekti cekti.hesaptan 1 tl çekmişlermi kız baktın mı![]()
:))))
belki adrese birseyler gelir hala salakca umudum var
telefon resmi bilgileri vs cok ptofesyonel yazilmisti:/
yok etmedim ettiysem de kart iptal zaten.:))banka bilgilerini kaydetmedin değil mi
hiccc yaaaa. bende haberlerde gorur tee allahim derdim . iyi degilim sista iyi degilim icmeden sarhosum"Bunları yiyen var mı?" dediğim şeyleri Denoşum yemiş ya tövbeler olsun.
Neyse, ne proflar binlerce lira dolandırılırken Denoş bir liracık şeapamamış çok mu?Kartı kapattın de mi iyi kontrol edeydin?
amin cumlemizinAllahım sesli gülüyorum. sinirim bozuldu gahfhaga.
Allah iyiliğinizi versin
epey eglenirim keske birsey yollasalar![]()
Bunla geçmiş olsun diyelim, bir bardak soğuk suyu hazır et ablacımcekti cekti.
bide 3d security ile![]()
ay uykucum uzuldum ya keske pesini birakmasaydin sikayet falan etseydin..namissizlarFacede casio saatler çok şıktı eşimin de tam istediği modeldi metalik görünümlü istiyodu ne zamandır çok güzel yorumlar da vardı hatta bikaç tanıdığın da yorumu vardı sipariş ettik 100tl di zaten kargo geldi eşim evde yoktu almasam ya aldım 100tl yi de verdim açyım ayy güzel bi siyah kutu onu da açtım dannnkkkk şok oldum 5tllik pilastik kordonlu bi saat çalışsa gözünü sevcem çalışmıyo yani gitti 100tl telefon numaralarını aradım kapalı 10gün sonra ulaşılabilir mesajı geldi aradım bayanı ilk başta çok memnun kaldım devamı varmı dedim şok oldu size hangi ürün geldi resim atın falan o dinirle azıma geleni söyledim bari çalışan bi saat yollasaydın buny vereyim sen bi..... diye eşimde gülüyo bu arada ama olan benim 100tl ye oldu eşimde geri vermedi halada durur saat bida böyle bi kaxık yemiyeyim diye
ictim abla ictim :* :)))Bunla geçmiş olsun diyelim, bir bardak soğuk suyu hazır et ablacım![]()
1 lira cekti ama sonra direkt karti kapattim belkide daha cekecekti kart bilgilerinden.. iphone kazandiniz dedi ucreti odedim beni online kitap okunan siteye atti online kitap okuyabiliyorum1 lira için mi yapmışlar onca katakulliyi?
Aman dikkat edin,altından başka birşey çıkmasın? Genelde fazla fazla çekerler yolunu bulunca da ondan şaşırdım.
Neyse bununla geçmiş olsun.
de ninoş demen icin engel olan sey nedir anlat bana :))
Seni bu havalar mahvetti denoş demeyi çok isterdim![]()
Eşim boşver kimseyede bahsetme dediay uykucum uzuldum ya keske pesini birakmasaydin sikayet falan etseydin..namissizlar
komik ani olarak kalmis ama:))