Salaklık bende ki böyle insandan çocuk yaptım !!!

18 yaşında ne derdin vardı da senden yaşça büyük boşanmış biriyle gözünü karartıp evlendin belki eski eşine de aynı şeyleri yapıyordu adam mı yoktu ortalıkta. Ne acelen vardı yani. Ayrılacaksın başka çaren yok çocuğuna böyle bir hayat yaşatamazsın ne kadar anlaşamasan da o senin annen kol kanat gerer elbet bebeğine bakar sende çalışırsın mahkeme zaten hem sana hem bebeğine nafaka bağlar merak etme. Benim annem 15 sene sonra ayrıldı iki kardeştik ilkokul mezunuydu ailesi memleketteydi kimse sahip çıkmadı o yaştan sonra çalıştı kirasını da verdi bize de baktı. Sizde güvenin kendinize daha gençsiniz.

Davulun sesi bana hiç hoş gelmiyo hanımefendi bu bir
Kadına adam tekme tokat girişiyor hakaret üst düzeyde
Ya bu durumu çekecek bu bu diyardan gidecek
Aile yani anne faktörünü istemediğine göre elinde tek bir fırsat baba mirası var belki işe yarar bir odalı bir ev alır.

Ben zaten ha diyince git demiyorum
İllaki akıllı bir kadın olarak öncesinde çaktırmadan bir şekilde evini ayaralayacak belkide mülk edinecek sonrasında bu sürece girecek zor ama imkansız değil.
Sonrası için ise yardım alacağı devlet kuruluşları var belki az çok zorlanacak ama en azından aza tamah edip huzurlu yaşayacak.Sonrasındada Rabbim büyük inşallah yardımcısı olur.
Sen niye ustune aliniyorsun ki ben sadece yazdiklarin uzerinden fikrimi belirttim

Back
X