as25 bende alirim 500 tane 27 nisana kadar mi okunacak orayi anlamadim 27 nisansa 1000 tanede alabilirim :26:
bu duayi okumak icin belli sure yok mu öyle duydum ama :26:
Ben alırım canım 500 tane.
merhaba arkadaşlar hamile kalmayı düşünüyorum yalnız duaya o kadar ihtiyacım var ki çünkü olacak bebeğimin hasta olma ihtimali çok yüksek ya da doğup da onu kaybetme ihtimalim çok yüksek ve neden böyle olduğuna dair onca biyopsi yapıldı içbir neden bulunamadı ve tedavisi de yok herşey rabbimin elinde. 27 nisan cuma gününe kadar benim için tefriciye almak isteyen var mı ilk bebeğim hasta doğdu ve onu kaybettimböyle acıları tekrar yaşamak istemiyorum ne olur benim içinokur musunuz sağlıklı sıhhatli bir evladım olsun almak isteyenler varsa sayısını yazarsa çok sevinirimtoplam 4444 defa okunması gerekiyor yalnız çok dikkat etmenizi eksik ve zla okumamanızı rica ediyorum sayı ço önemliymiş şimdiden allah razı olsun.
27 nisan benim bat tarihim bu yüzden o gün duasını yapacağım yani o zamana kadar okunması gerek o zaman sana 1000 tane yazıyorum allah razı olsun ne muradın varsa versin.normalde seninle aramız iyi değilama yine de aldın büyüklük gösterdin çok sağol.
nisan 27 nasıl olur arkadasım olmaz bir haftadan fazla uzatmamak gerekiyo tefriciye okurken biliyorsundur peygamber efendimiz ayakta bekliyor ne kadar kısa surede bitirilirse o makbuldur
tamam 1000 tane aldim o zaman bitirince haber veririm :)
AMINNALLAH SENDENDE RAZI OLSUN canim...
estagfurullah aramiz kotu degilki :) sadece biraz sert oluyor yorumlarim o kadar :) ama oda senin iyiligin icin gercekten
teşekkürler farkındayım iyi geliyor aslında itiraf edeyim
evet canım hakkınızda daha hayırlı olur ınsllh bide baktımda 3000 i gecmisti dagıtan kisi ne kadar fazla okursa o kadar iyidir
süre banada uzun geldi peygamber efendimizin ayakta bekledigini bilmiyordum:26zaman 1 hafta icinde okuyalim yani haftaya cumaya kadar :44:
evet canım hakkınızda daha hayırlı olur ınsllh bide baktımda 3000 i gecmisti dagıtan kisi ne kadar fazla okursa o kadar iyidir
tamam o zaman alan arkadaşlar hepinizden allah razı olsun bazı alanları henüz okuyamadım kk açılıp duruyo yazdım dediklerim okusun ara ara bakın kimi yazdıysam okuyacağını anlar bende bilmiyordum bir hafta içinde okunması gerektiğini 20.04.2012 de bitmiş olsun bende o gün duasını yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?