M melekulk Üye Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Emoji Skoru 0 Puanlar 16 Yaş 25 15 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi melekulk #1 Salât-ü tefriciye ' ye başlamak istiyorum okumus ve duası kabul olmus olan var mı isteyeceğim şey biraz imkansız gibi
Salât-ü tefriciye ' ye başlamak istiyorum okumus ve duası kabul olmus olan var mı isteyeceğim şey biraz imkansız gibi
nurbanu7 Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 3 Ocak 2011 Mesajlar 14.819 Emoji Skoru 10.160 Puanlar 823 Yaş 37 Yer istanbul 15 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi melekulk #2 Sen gönülden iste eğer senin için hayırsıysa Allah zaten nasip ediyor :)
M melekulk Üye Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Emoji Skoru 0 Puanlar 16 Yaş 25 15 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi melekulk #3 melekulk .!.: Salât-ü tefriciye ' ye başlamak istiyorum okumus ve duası kabul olmus olan var mı isteyeceğim şey biraz imkansız gibi Genişletmek için tıkla... nurbanu7 .!.: Sen gönülden iste eğer senin için hayırsıysa Allah zaten nasip ediyor :) Genişletmek için tıkla... Hayırlı değilse de hayrılı kıl desem
melekulk .!.: Salât-ü tefriciye ' ye başlamak istiyorum okumus ve duası kabul olmus olan var mı isteyeceğim şey biraz imkansız gibi Genişletmek için tıkla... nurbanu7 .!.: Sen gönülden iste eğer senin için hayırsıysa Allah zaten nasip ediyor :) Genişletmek için tıkla... Hayırlı değilse de hayrılı kıl desem
nurbanu7 Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 3 Ocak 2011 Mesajlar 14.819 Emoji Skoru 10.160 Puanlar 823 Yaş 37 Yer istanbul 17 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi melekulk #4 melekulk .!.: Hayırlı değilse de hayrılı kıl desem Genişletmek için tıkla... inşallah canım de ama sonunda üzüleceksen olmasın dünyaya bı kere geliyoruz
melekulk .!.: Hayırlı değilse de hayrılı kıl desem Genişletmek için tıkla... inşallah canım de ama sonunda üzüleceksen olmasın dünyaya bı kere geliyoruz