M melekulk Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2023 2 0 16 25 Cumartesi 20:01 Konu Sahibi Konu Sahibi melekulk #1 Salât-ü tefriciye ' ye başlamak istiyorum okumus ve duası kabul olmus olan var mı isteyeceğim şey biraz imkansız gibi
Salât-ü tefriciye ' ye başlamak istiyorum okumus ve duası kabul olmus olan var mı isteyeceğim şey biraz imkansız gibi
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 11.774 8.263 448 36 istanbul Cumartesi 21:06 Konu Sahibi Konu Sahibi melekulk #2 Sen gönülden iste eğer senin için hayırsıysa Allah zaten nasip ediyor :)
M melekulk Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2023 2 0 16 25 Cumartesi 21:29 Konu Sahibi Konu Sahibi melekulk #3 melekulk .!.: Salât-ü tefriciye ' ye başlamak istiyorum okumus ve duası kabul olmus olan var mı isteyeceğim şey biraz imkansız gibi Genişletmek için tıkla... nurbanu7 .!.: Sen gönülden iste eğer senin için hayırsıysa Allah zaten nasip ediyor :) Genişletmek için tıkla... Hayırlı değilse de hayrılı kıl desem
melekulk .!.: Salât-ü tefriciye ' ye başlamak istiyorum okumus ve duası kabul olmus olan var mı isteyeceğim şey biraz imkansız gibi Genişletmek için tıkla... nurbanu7 .!.: Sen gönülden iste eğer senin için hayırsıysa Allah zaten nasip ediyor :) Genişletmek için tıkla... Hayırlı değilse de hayrılı kıl desem
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 11.774 8.263 448 36 istanbul Pazartesi 10:02 Konu Sahibi Konu Sahibi melekulk #4 melekulk .!.: Hayırlı değilse de hayrılı kıl desem Genişletmek için tıkla... inşallah canım de ama sonunda üzüleceksen olmasın dünyaya bı kere geliyoruz
melekulk .!.: Hayırlı değilse de hayrılı kıl desem Genişletmek için tıkla... inşallah canım de ama sonunda üzüleceksen olmasın dünyaya bı kere geliyoruz