• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakarmisiniz ?

snsjsjsjjsjsjsjsjsjsjn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba yeni kayıt oldum önceden üye olmadan girip mesajları okurdum .süreci ozetlersem daha önce bir doğumum var ancak iki yaşında kaybettim .duzenli olan reglim düzensiz hale geldi ve bunsurecte çok aşırı kilo almıştım farketmeden doktora gittim hafif kistin var dedi ama pcosluk biseyin yok dedi ilk defa bu tanımı oradanduydum iui madem dedim ancak şikayetlerim düzelmedi yani reglim başka bir doktora göründüm ve o bana pcos tanısı koydu yumurta tenbellesmis dedi çok üzüldüm çünkü çocuk sahibi olmak istiyorum tekrar ancak bana sadece vitamin verdi dk hapı vs vermedi hicbirsekilde regl.birwz düzeldi başka bir doktora gittim bu sefer oda evet var ama düzelmiş biraz dedi kilo ver platese git falan dedi neyse bu ay yine gecikmem var benim her zmn gecikir alıştım artık hatta evvelden beri gohus hassasiyeti yaşarım onceki gebelimde de yaşadım ancak şuan belirtim sadece o var ve aşırı sinirli bir halim var sebepsuz Spor yapiyorim dün test yaptım ve böyle fikti daha sizce varmıdır Ümit edip umidimin kirilmasindan çok yoruldum açıkçası test te bariz belli ikinci çizgi var telefondan dolayı biraz görünmüyor ama çok net belli ve ilk beş dakikada çıkmıştı

Eklentiler

• IMG-20260629-WA0004.webp
    IMG-20260629-WA0004.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG-20260629-WA0000.webp
    IMG-20260629-WA0000.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 32
Back
X