Cok haklisiniz hic caydirıci ceza yok bu kacinci doktora saldirışları esim hep anlatiyordu bugun yine saldirdilar ,bugun yine saldırdilar diye. ellerinde kendilerini koruyacak birşeyde yok gidip kelepce aldik biber gazi aldik hastanenin bunlari bana gore temin etmesi gerekirdi.Çok geçmiş olsun. Caydırıcı cezalar olsa böyle olmaz ama
Maalesef insanlar bu devirde o kadar hadsizleşti ki kendilerine her şeyi hak görüyorlar. Cahil cesareti işte..Cok haklisiniz hic caydirıci ceza yok bu kacinci doktora saldirışları esim hep anlatiyordu bugun yine saldirdilar ,bugun yine saldırdilar diye. ellerinde kendilerini koruyacak birşeyde yok gidip kelepce aldik biber gazi aldik hastanenin bunlari bana gore temin etmesi gerekirdi.
Ne fark eder? Hangi hastane güvenli ki?Orası nerede hangi hastane yanlışlıkla tayin isteyip gelmeyelim
Bir video vardı kadın diyordu eskiden doktor sırası bekliyorduk,şimdi doktor dövebiliyoruz diye o hesap işte bu da. Bu zihniyet değismedikçe birşey değişmez.Cok haklisiniz hic caydirıci ceza yok bu kacinci doktora saldirışları esim hep anlatiyordu bugun yine saldirdilar ,bugun yine saldırdilar diye. ellerinde kendilerini koruyacak birşeyde yok gidip kelepce aldik biber gazi aldik hastanenin bunlari bana gore temin etmesi gerekirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?