Saldırıya uğramak

Geçmiş olsun maalesef bu medeniyet yoksunu hayvanlardan bolca var. Bir gün burda da bir konu açılmıştı, üyenin biri doktorla olumsuz bir anı yaşamıştı. Altına doktorlar dayağı hak ediyor, dövenler haksız değilmiş yazanlar vardı. Fazla da olmadı o konu açılalı. İşin kötü tarafı baya da kişi beğenmişti o yorumları. Bir tane yorumu 50ye yakın kişi beğenmişti. İçlerinde forumda medeni görünüp yargı dağıtan tipler de vardı. Böyleleri ve bunların zihniyetleri maalesef her yerde.
Ne acı eminim o zihniyette de bir sürü insan vardue burada da şaşırmadım ne denir ki kendileri de maruz kalsınlar aynı dayağa madem.

Doktora şiddet olaylarının fazla olduğu bir dönemde yaşamamıza rağmen hastaneye giriş çıkışlarda milletin üstü başı aranmadan elini kolunu sallayarak içeri sokulmaları çok saçma. En basiti bu tarz insanlara saglik hizmetlerinden faydalanamama cezası fln verilebilir siye düşünüyorum. Eşiniz şikayetçi olacak mı?
Şikayetçi olduk ama ne olur bilmiyorum polis gelmiş tam ayrintilarini bilmiyorum

Çok geçmiş olsun. Eşiniz doktora yardım etmeye çalışarak çok takdir edilesi bi fedakarlık yapmış tekrar geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Eşiniz doktora yardım etmeye çalışarak çok takdir edilesi bi fedakarlık yapmış tekrar geçmiş olsun
İnanirmisin doktora saldiranlarin bu kadar fazla oldugunu bilmezdim. Esim anlattıkca kanim cekiliyor Allah basimizdan doktorlarimizi eksik etmesin cok uzuluyorum onlara

Eşim hastanede güvenlik olarak çalısıyor. Acil kisminda çalisıyordu bugün. Hastanede sarı yesil kirmizi alan yok cocuk acil olarak tek bir oda var orda muane edip gozlemse gözleme yoksa ilac yazip yolluyorlar. Hastalar sira beklerken iceriye bir kadın girmiş kucagında kizıyla atesliymiş gozleri kaymis baygin haldeymis aceleyle iceriye bagirarak kizim oluyor yardim edin demis hemen doktorlar iceriye almış baska bir hasta sira benimdi haksizlik yapamazsiniz siranizi beklemeniz lazim demis bagirmis cagirmis kapilari yumruklamis esim mudahale etmis doktor ama o daha acildi biraz bekleyebilirsiniz demis. Adam bicak cikartip doktora saldirmaya kalkmis esim kolundan yaralanmis. Bu milletin derdi ney doktora ogretmene saldiriyorlar. Aklim cikti esime birsey olacak diye polis alip gotumus elbetteki sikayetci olduk ama cok sinirliyim suanda icimi dokmek istedim sadece
Her geleni ülkeye alirlarsa...

Geçen günlerde sağlık bakanlığı 65 72 yaşları arasındaki doktorlarımıza yeniden göreve başlama hakkı verdi .Neden acaba diye sormuyorum bile ?Devlette çalışan öğretmeni doktoru sağlık memurunu avukatı hatta veterinerleri bile illlalah ettirdiler .Fırsatını bulan istifa ediyor .Sonra da emeklisi gelen insanlardan medet umuyorlar.Sistem düzgün işlemiyor insanlarla memurlar yüzyüze getiriliyor .Sonra da gerginlikler başlıyor .Halbuki hastaneye gelen hasta bilse doktorun günde 50 60 hasta bakamayacağını ama mhrs sisteminin buna zorladığını ,halbuki hasta bilse eczaneye gittiğinde eczacının fark adı altında para istediğinde bu parayı eczacının almadığını devlete aktarıldığını vs vs bu örnekler çoğaltılabilir.Velhasılı filler tepişiyor çimenler yani bizler toplum olarak her alanda eziliyoruz.

Çok geçmiş olsun çok daha vahim sonuçlar ortaya çıkabilirdi. Allah korumuş eşinizi ve doktoru. İnsanlar ceplerinde bıçak bellerinde silahla ellerini kollarını sallaya sallaya geziyorlar aklım almıyor artık.

Cok haklisiniz hic caydirıci ceza yok bu kacinci doktora saldirışları esim hep anlatiyordu bugun yine saldirdilar ,bugun yine saldırdilar diye. ellerinde kendilerini koruyacak birşeyde yok gidip kelepce aldik biber gazi aldik hastanenin bunlari bana gore temin etmesi gerekirdi.
Hastanenin Söylediklerinizi temin etme yetkisi yok ne yazıkki. Güvenlik görevlilerinin çoğunun copu bile yok. Birkaç yıl önce biz de de iki silahlı kavga olmuştu. Doktor araya girmişti. Ben de hastanenin içinde güvenlik aramıştım. Şaka gibiydi. En son jandarmalar sese gelmiş ve müdahale etmek zorunda kalmıştı.

Güvenlik personeline kendini koruyacak ya da müdahale edecek herhangi bir ekipman vermiyorlar. Çok güvenlik hastalara müdahale bile etmiyor o yüzden.

Birkaç ay önce oğlumu acile götürmüştüm. Sıra beklerken bir anne kucağında baygın çocuğuyla feryat figan geldi havale geçiriyormuş çocuk.. Doktor o sırada başka hasta bakıyordu, durum acil olunca hastasını bırakıp baygın çocuğa koştu.. İçerde kalan hasta ergen kız sinir krizleri geçirip kendini yerlere attı sıra benimdi diye... Hastahaneyi inletti.. Hayretler içersinde izledim... 😳

Birkaç ay önce oğlumu acile götürmüştüm. Sıra beklerken bir anne kucağında baygın çocuğuyla feryat figan geldi havale geçiriyormuş çocuk.. Doktor o sırada başka hasta bakıyordu, durum acil olunca hastasını bırakıp baygın çocuğa koştu.. İçerde kalan hasta ergen kız sinir krizleri geçirip kendini yerlere attı sıra benimdi diye... Hastahaneyi inletti.. Hayretler içersinde izledim... 😳
İnsanlar gercekten bencil dunya kendi etrafinda dönüyor saniyorlar :( hastaneyi inletmek nedir iki dk bekleseler olmez kimse

Back
X