Salgın zamanı dert dert üstüne

delphi

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2019
83
99
18
30
Merhabalar biraz sinir atmaya biraz da akıl danışmaya geldim. Dün gece evdeki kombimiz bozuldu İstanbul'da hala hava soğuk 7/24 evde olduğumuz zamanlar ev buz gibi duş almak bile mesele haline geldi. Üstüne bir de internet taahhüdüm bitmiş bu gün itibariyle internet bağlantım da kalmayacak avukatım evden çalışıyorum ve internet elim ayağım oluyor bu süreçte tüm toplantılar falan bilgisayardan düzenliyorum. Hadi internet idare eder paketlerle vs ama kombi için bu zamanda eve tamirci almak ne kadar mantıklı. Kafayı yemek üzereyim geldi mi üst üste geliyor. Tamirci çağırmak çok mu riskli olur ben mi abartıyorum. Yeni kombi alsak onu da bağlamaya ustalar gelecek sonuçta tam zamanını buldu var mı bir önerisi olan :((

Merhabalar biraz sinir atmaya biraz da akıl danışmaya geldim. Dün gece evdeki kombimiz bozuldu İstanbul'da hala hava soğuk 7/24 evde olduğumuz zamanlar ev buz gibi duş almak bile mesele haline geldi. Üstüne bir de internet taahhüdüm bitmiş bu gün itibariyle internet bağlantım da kalmayacak avukatım evden çalışıyorum ve internet elim ayağım oluyor bu süreçte tüm toplantılar falan bilgisayardan düzenliyorum. Hadi internet idare eder paketlerle vs ama kombi için bu zamanda eve tamirci almak ne kadar mantıklı. Kafayı yemek üzereyim geldi mi üst üste geliyor. Tamirci çağırmak çok mu riskli olur ben mi abartıyorum. Yeni kombi alsak onu da bağlamaya ustalar gelecek sonuçta tam zamanını buldu var mı bir önerisi olan :KK43:(
mecbur cagıracaksınız hasta olup hastaneye gıtmek daha cok rısklı adam gelır elıne dezenfektan verırsınız gundem malum dıyerek kombıyı yaptıktan sonra kombıyı sılersınız bıttı gıttı :)

Başka çare yok gibi elektrik su doğalgaz maalesef bunlardan ödün veremiyoruz

Mecburen tamirci çağıracaksınız. Yerden halıları kaldırın, tamirci gittikten sonra her yeri vekombiyi dezenfekte edin.

Bu arada taahhüt bitince internet kesilmiyor ki? Sadece daha fazla ücret ödüyorsunuz yeni taahhüt verene kadar.

Aynen hata kodlarına falan da baktım da kendim halledebileceğim bir şey değil bir de korkuyorum konu doğal gaz olunca mazallah bir şey olur taahhüt de de ben de öyle biliyordum ama sözleşme zamanında taahhüt bitince kesilsin talimatıyla yapılmış ablamın eşi üzerine internet kendi üzerime almak için de şubeye falan gidilmesi gerekiyor o bana daha da riskli geldi hoş şubeler direk kapalı da olabilir onu da bilmiyorum en azından kesilsin bu muhabbetler bitince kendim bağlatırım diye düşündüm

mecbur çağıracaksınız,gelen tamirciye galoş verin,dezenfektan kullanmasını rica edin.İşi bitince de arkasından temizlik yaparsınız olur biter.
Geçmiş olsun,tek derdiniz bu olsun diyorum.

mecbur çağıracaksınız,gelen tamirciye galoş verin,dezenfektan kullanmasını rica edin.İşi bitince de arkasından temizlik yaparsınız olur biter.
Geçmiş olsun,tek derdiniz bu olsun diyorum.

Ay umarım bu olarak kalır tabi de kettle almayı da hep ertelemiştim dünden beri kendimi çaydanlıkta su ısıtıp tasla banyoda hayal ediyorum ninelerimize saygı duydum bir kez daha

Taahhüt bıtınce İnternet kesilmiyor ama faturanızı paketinizi onlar belirliyor. Arayıp paket secin.
Tamırcıyı de mecbur cagıracaksınız.
Gıttıkten sonra heryerı sirkeli suyla silersiniz

Merhabalar biraz sinir atmaya biraz da akıl danışmaya geldim. Dün gece evdeki kombimiz bozuldu İstanbul'da hala hava soğuk 7/24 evde olduğumuz zamanlar ev buz gibi duş almak bile mesele haline geldi. Üstüne bir de internet taahhüdüm bitmiş bu gün itibariyle internet bağlantım da kalmayacak avukatım evden çalışıyorum ve internet elim ayağım oluyor bu süreçte tüm toplantılar falan bilgisayardan düzenliyorum. Hadi internet idare eder paketlerle vs ama kombi için bu zamanda eve tamirci almak ne kadar mantıklı. Kafayı yemek üzereyim geldi mi üst üste geliyor. Tamirci çağırmak çok mu riskli olur ben mi abartıyorum. Yeni kombi alsak onu da bağlamaya ustalar gelecek sonuçta tam zamanını buldu var mı bir önerisi olan :KK43:(
taahhüt bitince internet kesilmez zaten taahhütün bitmesine yakın ve özellikle bitince seri şekilde telefonla taciz ediyolar yeni paketler için.telefonla yenileniyor paketler.
kombi için mecburen tamirci çağıracaksınız yeni kombiyi bulmak da , bayi bulmak da onu montajlaması daha sıkıntı.hatta umarım tamirci bulabilirsiniz gelmeyenler çok var.gerekli önlemleri alın tamirci için, gidince de dezenfekte edersiniz.

Aynı durumu yaşadık kombinin borusu patlamış sabah bir kalktım sular fışkırıyor suyu kestik ev soğuk su yok mecbur site görevlisi geldi. Maske ve eldiven verdik onları taktı eşim de yine öyle. Gidince de değebileceği her yeri sildik hiç kimse istemez şu anda evine yabancı biri girsin ama mecbursak yapacak bir şey yok ne yazıkki

Sun bizede usta geldi ne yazıkki . Hemem kapıdan girer girmez kolonya maske verdim ayağına terlik isini haketti gitti pencereyi actim her yeri sildim sokulduğu artik ina bisey olmaz ustayaysa banada cunku bugun boğaz gıcıklamadı soğuk algınlığı öksürük basladi bender off

Eğer kombini bilindik bir markaya her bölgenin servisi oluyor, garantisi olmasa bile ücret karşılığı bakılıyor sanırım. Adama maske, eldiven ve galoş verebilirsiniz. Yanlış anlamaz diye düşünüyorum.
İnternet içinde mutlaka halletmeye bakın, bi dönem paketlerle bilgisayar idare etmeye çalışan biri olarak söylüyorum bunu, çok zor ve masraflı.

Sıcak evden son güncellemeleri bildiriyorum önce usta çağırdık yetkili servisten adam galoş maske ile geldi sağolsun ama parça değişikliği için bin TL dedi biz de on iki yıllık kombi parçası için o kadar para vermeye erindik yeni kombi satın alıp montajını yaptık teknik elemanlar gider gitmez her yeri çamaşır suyuyla sildik evi havalandırdık elimizden geleni yaptık yani iki gün buz gibi evde ruhumuzu teslim ediyorduk. 🙈🙈🙈

Hangi marka merak ettim

Çok zor ya.
Hadi tamirci gittikten sonra dezenfekte edersiniz de bence eve girerken maske de verin.
Hapşırsa rahatsız olacaksınız sonuçta.

Olmadı biz biraz rahatsısiz, sizi düşünerek maske veriyorum dersiniz ayıp olmasın diye.

Annemlerin de kombisi bozulmuştu. Kambiyi yapmaya gelen adamın geleceği zaman halıları kaldırmışlar. Adamdan uzak durmuşlar kapıyı maske eldivenle açıp en az 3 metre uzakta durmuşlar. Adam işini yapıp gitmiş. Annemler camları açıp yerleri ve dokunulan yerleri çamaşır suyuyla silmisler.

Back
X