mecbur cagıracaksınız hasta olup hastaneye gıtmek daha cok rısklı adam gelır elıne dezenfektan verırsınız gundem malum dıyerek kombıyı yaptıktan sonra kombıyı sılersınız bıttı gıttı :)Merhabalar biraz sinir atmaya biraz da akıl danışmaya geldim. Dün gece evdeki kombimiz bozuldu İstanbul'da hala hava soğuk 7/24 evde olduğumuz zamanlar ev buz gibi duş almak bile mesele haline geldi. Üstüne bir de internet taahhüdüm bitmiş bu gün itibariyle internet bağlantım da kalmayacak avukatım evden çalışıyorum ve internet elim ayağım oluyor bu süreçte tüm toplantılar falan bilgisayardan düzenliyorum. Hadi internet idare eder paketlerle vs ama kombi için bu zamanda eve tamirci almak ne kadar mantıklı. Kafayı yemek üzereyim geldi mi üst üste geliyor. Tamirci çağırmak çok mu riskli olur ben mi abartıyorum. Yeni kombi alsak onu da bağlamaya ustalar gelecek sonuçta tam zamanını buldu var mı bir önerisi olan(
Böyle oluyorsa sözleşme sahibini rica edebilirim onun üzerinden yenilensin bir tanesi çözülmüş olurİnternet için müşteri hizmetlerini arayıp taahhütü yeniletebilirsiniz.
mecbur çağıracaksınız,gelen tamirciye galoş verin,dezenfektan kullanmasını rica edin.İşi bitince de arkasından temizlik yaparsınız olur biter.
Geçmiş olsun,tek derdiniz bu olsun diyorum.
taahhüt bitince internet kesilmez zaten taahhütün bitmesine yakın ve özellikle bitince seri şekilde telefonla taciz ediyolar yeni paketler için.telefonla yenileniyor paketler.Merhabalar biraz sinir atmaya biraz da akıl danışmaya geldim. Dün gece evdeki kombimiz bozuldu İstanbul'da hala hava soğuk 7/24 evde olduğumuz zamanlar ev buz gibi duş almak bile mesele haline geldi. Üstüne bir de internet taahhüdüm bitmiş bu gün itibariyle internet bağlantım da kalmayacak avukatım evden çalışıyorum ve internet elim ayağım oluyor bu süreçte tüm toplantılar falan bilgisayardan düzenliyorum. Hadi internet idare eder paketlerle vs ama kombi için bu zamanda eve tamirci almak ne kadar mantıklı. Kafayı yemek üzereyim geldi mi üst üste geliyor. Tamirci çağırmak çok mu riskli olur ben mi abartıyorum. Yeni kombi alsak onu da bağlamaya ustalar gelecek sonuçta tam zamanını buldu var mı bir önerisi olan(
Aynı durumu yaşadık kombinin borusu patlamış sabah bir kalktım sular fışkırıyor suyu kestik ev soğuk su yok mecbur site görevlisi geldi. Maske ve eldiven verdik onları taktı eşim de yine öyle. Gidince de değebileceği her yeri sildik hiç kimse istemez şu anda evine yabancı biri girsin ama mecbursak yapacak bir şey yok ne yazıkkiMerhabalar biraz sinir atmaya biraz da akıl danışmaya geldim. Dün gece evdeki kombimiz bozuldu İstanbul'da hala hava soğuk 7/24 evde olduğumuz zamanlar ev buz gibi duş almak bile mesele haline geldi. Üstüne bir de internet taahhüdüm bitmiş bu gün itibariyle internet bağlantım da kalmayacak avukatım evden çalışıyorum ve internet elim ayağım oluyor bu süreçte tüm toplantılar falan bilgisayardan düzenliyorum. Hadi internet idare eder paketlerle vs ama kombi için bu zamanda eve tamirci almak ne kadar mantıklı. Kafayı yemek üzereyim geldi mi üst üste geliyor. Tamirci çağırmak çok mu riskli olur ben mi abartıyorum. Yeni kombi alsak onu da bağlamaya ustalar gelecek sonuçta tam zamanını buldu var mı bir önerisi olan(
Sun bizede usta geldi ne yazıkki . Hemem kapıdan girer girmez kolonya maske verdim ayağına terlik isini haketti gitti pencereyi actim her yeri sildim sokulduğu artik ina bisey olmaz ustayaysa banada cunku bugun boğaz gıcıklamadı soğuk algınlığı öksürük basladi bender offMerhabalar biraz sinir atmaya biraz da akıl danışmaya geldim. Dün gece evdeki kombimiz bozuldu İstanbul'da hala hava soğuk 7/24 evde olduğumuz zamanlar ev buz gibi duş almak bile mesele haline geldi. Üstüne bir de internet taahhüdüm bitmiş bu gün itibariyle internet bağlantım da kalmayacak avukatım evden çalışıyorum ve internet elim ayağım oluyor bu süreçte tüm toplantılar falan bilgisayardan düzenliyorum. Hadi internet idare eder paketlerle vs ama kombi için bu zamanda eve tamirci almak ne kadar mantıklı. Kafayı yemek üzereyim geldi mi üst üste geliyor. Tamirci çağırmak çok mu riskli olur ben mi abartıyorum. Yeni kombi alsak onu da bağlamaya ustalar gelecek sonuçta tam zamanını buldu var mı bir önerisi olan(
Hangi marka merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?