selam arkadaslar bugun kontrolum vardı yumurta sayım7 oldu 4 tanesının büyüklüklerı gayet ıyı dıger 3 tanesıde dıgerlerıne yetısebılırler dedıler bu aksam catlatma ıgnemı yapıcam salı gunu toplanacaklar..... evet tedavıde son duraga geldım ama yenı 12 gunluk heyecanlı ve sancılı bekleyiş başlıyor şimdıye kadar olan kaygılarımın rengi degısecek yumurta olacakmı kaç tane olacak dıye endışelenırken şu anda kaçı döllenecek kaç tane transfer olacak dıye merak edıyorum sonrakı aşamada beta hcg kaç çıkacak derdine düşecegım kısaca zor hemde çok zormuş bu iş ama ne yapalım bebışlerimiz için hepsine katlanırız yeterkı gelsinler allah hepimize sabır versin....
canım yasım 32 yumurtalar toplansın dr la gorusucez bakalım kac tane transfer edılecek...insallah 2 tanesı sımsıkı tutunurlar annelerıne...ada yaşın kaç bilemiyorum ama benim de ilk denememde 7 yumurta toplanmıştı.kaliteleri çok iyi dendi.2 embriyo transfer edelim dediler.benim yaşım 35.şimdi başka bir doktorla görüşme içerisindeyim.35 yaşından sonraki hastalarıma hep 3 embriyo transferini uygun görürüm.riske almam dedi.zira eski doktorum ikinci denemede bu sefer 3 verelim demişti.
benden tavsiye...şimdiden geçmişler olsun.sevgiler;
canımm sagol allah hepımızın yardımcısı olsun kacıncı gun transfer olacak bılmıyorum genellıkle 3 gun yapıyorlar sanırım...canım benim çok sevindim baya yaklaşmışsın.allahım inşallah busefer yüzünü güldürsün.:Saruboceq:üçüncü gün mü transfer edilicek?
evet canım sanırım cuma günü transferım olur büyük gün... aylarca yürek sızılarıyla bekledığim gelmesını bir yandanda olmazsa korkusuyla gelmesinden korktuğum O AN...okadar karmakarışığım ki...25 haziran evlilik yıldönümümüz..30 haziran test günüm...bana verilecek en güzel armağan evliliğimizi taçlandıracak bebek olacak ..rabbim dualarımı kabul eyle!!!!iyi haberlerini bekliyoruz, salı yumurta toplama varsa cuma falan da transfer olur değil mi? bol şans... hamileyim diye açacağın topiği bekliyoruuuuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?