- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
- Konu Sahibi Cilekkokusu12345
-
Amin cnm allah razı olsun10 tane okudum Arkadasim Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllah
ALLAH razı olsun cnm rabbim ne muradın varsa versin inşallah50 tane aldım canım akşam 9 gibi okurum inşallah
allah razı olsun canım amin senin de ne muradın varsa versin rabbim...akşam evde olacağım inşallah haberleşebilirsek daha okurum....ALLAH razı olsun cnm rabbim ne muradın varsa versin inşallah
Tamam canim katilim ne zaman basliycaz?allah razı olsun canım amin senin de ne muradın varsa versin rabbim...akşam evde olacağım inşallah haberleşebilirsek daha okurum....
9999 defa feith suresinin 1.ayetini okuyoruz katıl istersen
Bende 50 tane alıyorum canım Allah kabul etsinTamam canim katilim ne zaman basliycaz?
başladık canım okumaya etiket yapıyorum sana şimdiTamam canim katilim ne zaman basliycaz?
Allah razı olsun cnm sende saglikla kucagina al insallah tek nefeste rabbim kurtarsin senide,,,, saglikli hayirli bir evlat olur insallahBen de 20 tane okudum Allah sana ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...
Allah razı olsun cnm rabbim seninde gönlündekini nasip etsin insallahBende 50 tane alıyorum canım Allah kabul etsin
Cok sagol allah razı olsun canim Rabbim ne muradın varsa versin inşallah50 tane de ben okurum canım allah kabul etsin
Cok sagol canim 1 tane bile olsa niyetiniz onemli5 tane okuyabildim okuyabilirsem yazarım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?