Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba,foruma bir süredir girmemiştim paylaşımını yeni gördüm.Ben de Salih Emre Üregen e ameliyat oldum Ekim ayında..Çok ama çok mutluyum Şükürler olsungerçi kararını sen de Benim doktorumdan yana vermişsin sevindim1 gün kaldı demişsin belki bu mesajı gördüğünde ameliyattan çıkmış olursun.Emin ol ameliyat sonrasındada çok kolay geçiyor.2 gün falan biraz zorluyor ama normal sonuçta önemli bir ameliyat..Emin ellerdesin,Salih Emre Bey ve ekip çok başarılı ve ilgili.Şimdiden geçmişler olsun
Ben geçen yıl ekimde Nişantaşı hastanesinde olmuştum hastaneye göre değişiyor fiyatlar.ben 6500 e olmuştum.yılbaşında artacak demişlerdi ama şuan bilemiyorum.burna ve hastaneye göre değişiyor fiyatları.
Ben geçen yıl ekimde Nişantaşı hastanesinde olmuştum hastaneye göre değişiyor fiyatlar.ben 6500 e olmuştum.yılbaşında artacak demişlerdi ama şuan bilemiyorum.burna ve hastaneye göre değişiyor fiyatları.
mrb cnm ameliyattan sonra burun sırtında değişmeler nasıl oluyor.kavis kaç gün sonra belli olmaya başlar.kavisli burun seviyorum ,fotografların varsa bakabilirmiyim