Bende doktor arastirirken ikisini arastirmistim en basta.. Bana göre muhammet dilber daha basarili. Eger dikkatle emre üregenin yaptigi burunlara bakarsaniz hepsi hemen hemen ayni.. sanki herkese ayni sekil yapiyor gibi yüze uyumlu olan burunu yaptigini nerdeyse hic görmedim.
Burnunuz muhtesem olmus.benimde oyle olacagini bilsem hic dusunmem hemen alirim ameliyat tarihimi.bi turlu dr da karar kilamiyorum.bide size ozelden msj attim cvp verirseniz sevinirim.
Benimde su an aklimda Salih Emre Uregen ve Alpaslan Yildirim var, onada bakmani tavsiye ederim.. Muhammet Diberi'de dusundum, ama hakkinda cok negatif seyler okudum.. Instagramin'daki burunlar genelinde guzel, ama bu sitede burnunun resmini yukleyenler olmustu onlari acikcasi pek begenmedim.. Yinede senin tercihin tabi :) hayirlisi olsun..
Bence en doğru kararı doktorla konuştuktan sonra verebilirsiniz.Bende Emre Bey e ameliyat tarihi almak için gitmiştim ama o enerjiyi alamadım.Muhammed beyle konuştuğumda da işte bu demiştim.O yüzden yüzyüze konuşup karşılıklı beklentileri konuşmakta fayda var.
Benimde su an aklimda Salih Emre Uregen ve Alpaslan Yildirim var, onada bakmani tavsiye ederim.. Muhammet Diberi'de dusundum, ama hakkinda cok negatif seyler okudum.. Instagramin'daki burunlar genelinde guzel, ama bu sitede burnunun resmini yukleyenler olmustu onlari acikcasi pek begenmedim.. Yinede senin tercihin tabi :) hayirlisi olsun..
Yusuf Can'ı kesinlikle önermem. Yaptığı bir burunu gördüm, ben estetiğim diye bağırıyordu, aşırı derecede yapaydı ve yaptıran kişi de memnun değildi. Yusuf Can'ın 1. ameliyatta yapamadığını, 2. ameliyata girdiğini (yine aynı doktora) söyledi. Arkadaşları da aynı şekilde Yusuf Can'a yaptırmış ve aynı doktora revizyon olmak zorunda kalmış.