• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salih Emre Üregen yorumlarınız

hopefull17

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
84
11
1
Merhaba arkadaşlar,

Nisan'da Salih Emre Üregen ile randevum var bir kaç olumsuz yorum okudum ilgisiz ve soğuk olması ile ilgili. Daha önce kendisi ile görüşmüş ve ameliyat olmuş kişilerin fikrini almak isterim. Sonuçta her insanın ters bir anı, kötü geçirdiği bir günü olmuştur. Gidenlerin fikrini alabilirsem genel olarak mı böyle yoksa gidenlerin şanssızlığı mı karar verebilirim. Görüşmüş olanlar ve kendisine ameliyat olanlar, sizi gerçekten dinliyor mu? Görüşme ne kadar sürüyor? Ameliyat sürecinde, sonrasında destek oluyor mu? Bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar,

Nisan'da Salih Emre Üregen ile randevum var bir kaç olumsuz yorum okudum ilgisiz ve soğuk olması ile ilgili. Daha önce kendisi ile görüşmüş ve ameliyat olmuş kişilerin fikrini almak isterim. Sonuçta her insanın ters bir anı, kötü geçirdiği bir günü olmuştur. Gidenlerin fikrini alabilirsem genel olarak mı böyle yoksa gidenlerin şanssızlığı mı karar verebilirim. Görüşmüş olanlar ve kendisine ameliyat olanlar, sizi gerçekten dinliyor mu? Görüşme ne kadar sürüyor? Ameliyat sürecinde, sonrasında destek oluyor mu? Bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler

Canım bende araştırma içindeyim 2 dr var şaban çelebi, Volkan kaya fiyatları uygun işleri ben çok beğendim kemik kurmadan yapıyorlar

Canım bende araştırma içindeyim 2 dr var şaban çelebi, Volkan kaya fiyatları uygun işleri ben çok beğendim kemik kurmadan yapıyorlar
açıkçası 4 dr (emre ilhan, salih emre üregen, barış çakır, Muhammet dilber) dışında hiç araştırmadım. Dedim bunlar en iyileri herhalde ki herkes bunlara yaptırıyor. Yanlış bir mantık belki ama :(

açıkçası 4 dr (emre ilhan, salih emre üregen, barış çakır, Muhammet dilber) dışında hiç araştırmadım. Dedim bunlar en iyileri herhalde ki herkes bunlara yaptırıyor. Yanlış bir mantık belki ama :KK43:

Dediğim doktorlara bak Cnm ...

kimse yok mu bilgi verebilecek :( yakın zamanda ameliyat olmuş.

Canım benim ben birbuçuk yıl önce rinoplasti ameliyatımı salih emre üregene yaptırdım ve yaptırmadan internette çok doktor araştirdim aman en iyisi olsun pahalida olsa kaliteden ödün vermiyim hesabına amaaa!!!!!Ameliyattan sonra hayatım mahfoldu 1)evet instagrama aldanmayin benim gibi ..okka gibi burunlar cıkariyor ama işlevsiz bir burnum oldu artik NEFES ALAMIYORUM CUNKU NEFES ALMA KANALLARIMIDA KUCULTMUS KI AMELIYATTAN ONCE HEP BELIRTTIM ONCELIGIM SAGLIKLI NEFES ALMAK DIYE 2) BIR SORUN OLURSA AMELIYATTAN SONRA ARKASINDA DURACAKLARINI BELIRTIYORLAR AMA NEFEA ALMA PROBLEMLERIM OLUSTU DEYINCE "OZAMAN SIZI KBB YONLENDIRELIM"DIYE BASLARINDAN SAVUYORLAR 9000 LIRA PARAM GITTI PARA UMRUMDA DEGIL SAGLIGIM GITTI....nefes alamamak ekstra bir suru sorunuda beraberinde getirdi şuanda Kbb prof. Bir doktor buldum 2.ameliyatim olacak nefes kanallarimi acacak ...aman kızlarr estetik cerrahlarin cogu okka burun cikariyor diye aldanmayin kbb doktorlarina emanet edin kendinizi ...zaten burnunuzun icine edip sonra birsey yapamayinca salih emrenin beni kbb yonlendirdigi gibi sizde ortada kalirsiniz...paranizlada sagliginizlada oynamayin ..oyle zor gunler gecirdimki nefes alamiyorum diye o 9000 liranin her kurusu haram olsun size..

Merhaba arkadaşlar,

...yorumlarimi alttada belirttim canim aman diyim sogukluga evet soguk ve ilgisiz zaten eşi asistanligini halkla iliskilerini yönlendiriyor güleryuzlu pozitif bir kadin o olmasa müsteride cekemez soguklugundan neyse benim aldanip kendi burnumu mahfettigim doktor Sakın sakınnn diyimm...oncelik iyi bir Kbb doktoru olsun ve burnunun görselligi kadar nefes almamaninda onemini vurgula yoksa 2.ameliyati olursun benim gibi...Barıs cakir da doymus bir doktor artik 20 000 falan ameliyatlari emreninde 9000 10000 ve uatu ama yine diyorum öncelik isi bilen Kbb prof.ları canim

Bu yoruma hic ama hic katilmiyorum, salih emre bey cok sevimli ve cok espirili biri. Beni ameliyat eden o :) bugun 10 gunumdeyim ve cok guzel nefes aliyoruuum. :))
...yorumlarimi alttada belirttim canim aman diyim sogukluga evet soguk ve ilgisiz zaten eşi asistanligini halkla iliskilerini yönlendiriyor güleryuzlu pozitif bir kadin o olmasa müsteride cekemez soguklugundan neyse benim aldanip kendi burnumu mahfettigim doktor Sakın sakınnn diyimm...oncelik iyi bir Kbb doktoru olsun ve burnunun görselligi kadar nefes almamaninda onemini vurgula yoksa 2.ameliyati olursun benim gibi...Barıs cakir da doymus bir doktor artik 20 000 falan ameliyatlari emreninde 9000 10000 ve uatu ama yine diyorum öncelik isi bilen Kbb prof.ları canim
biriii.

Salih Emre beyden randevu almıştım geçtiğimiz Cumartesi gününe, 10 dakikalık zamanınız var ve ücretsiz. 17000 tl dediler ilk ameliyat için. Ancak kalın derili olduğumdan hokka gibi olmazmış burnum, tamam ben de doğal istiyorum ama biraz umutsuz vaka gibi baktı :( o yüzden şu an kararsızım. Muhammet Dilber'den de randevu aldım gittikten sonra yorum yazarım

Merhaba arkadaşlar,

soguk olsun ama isini duzgun yapsin, kendisi soguk gibi amaaa karisiyla tamamlaniolar. :) cok becerikli tavsiye 100 de yuz ederim. ben oldum 9 ay oldu simdi ve inanilmaz mutluyum

Salih Emre beyden randevu almıştım geçtiğimiz Cumartesi gününe, 10 dakikalık zamanınız var ve ücretsiz. 17000 tl dediler ilk ameliyat için. Ancak kalın derili olduğumdan hokka gibi olmazmış burnum, tamam ben de doğal istiyorum ama biraz umutsuz vaka gibi baktı :KK43: o yüzden şu an kararsızım. Muhammet Dilber'den de randevu aldım gittikten sonra yorum yazarım
Bu yoruma hic ama hic katilmiyorum, salih emre bey cok sevimli ve cok espirili biri. Beni ameliyat eden o :) bugun 10 gunumdeyim ve cok guzel nefes aliyoruuum. :))

biriii.
Espirili demis olmaniz sasirtici zira kendisi ile gorusmemde esi daha samimi ve sicak kanli gelmisti bana

Simdi iyi misiniz? Ben de emre üregen e baktim herkes harika diyor instada.
Benim hic sorunum yok sadece hafif kaba. Ama kbb uzmanina gidecegim. Istinye devlet hastanesinde ozge hanima 1500tl ye yaptirdi bir tanidik kizini. 1 yil dikkat etmek lazımmış. Kolay degil tabi

Merhabalar .ben 1 ay once dr emre uregene burun estetigi oldum. Oncesindende sonrasindanda cok memnun kaldim. Ameliyat sureci de ayni sekilde.. doktor bey ve asistani da cok guleryuzlu positief insanlar. Burnumdan cok memnunum revizyon oldum. Zor ameliyat olacagini soylemisti Emre hocam ve kikirdaklarin yer degistirmek istiyecegini de bîliyordum. Atel ciktiktan sonra hafif bir yamukluk vardi . 1 ay sonra hafif duzelme var , masajlarima devam ediyorum. Bu yamukluk gozle gorulmuyor sadece fotograflarda bazi acilardan belli oluyor. Boyle de kalsa memnunum cunku milimetrelik bir yamukluk.

Back
X