Salih Emre Üregene revizyon ameliyat?

piraye1985

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
75
22
88
39
Merhabalar ben 5 ay önce başarısız bir burun ameliyatı geçirdim burun ucum düştü.
Şimdi revizyon olmak istiyorum sadece burun ucumdan, Salih Emre Üregeni takip ediyor ona olmak istiyorum ama onun hakkında revizyon yorumlarını pek okumadım, olan veya duyan yazabilirmisiniz lütfen?

KIme oldunuz ilk ameliyatinizi ve kapali miydi ameliyat

Ay en cok da beni dusmessiiii korkutuuuo bende kapali olcagim ama salih emre uregene. Emin ellerde yapilirsa dusmez diolar

Ben açık teknik ve piezo yöntemi yani kemik kırmadan törpü şeklinde karar verdim ya şaban çelebi yada Volkan kahya ..

Reşit Burak Kayana oldum kapalıydı.

Burak bey revizyon yapmıyor mu ? Yada karşılasın ücretini !! Güvenmeye bilirsin tekrar bnce iade etmeli doktor.. burun yapın nasıldı canım ? Derin kalınmıydı yada çok mu kaldırdı

Burak bey revizyon yapmıyor mu ? Yada karşılasın ücretini !! Güvenmeye bilirsin tekrar bnce iade etmeli doktor.. burun yapın nasıldı canım ? Derin kalınmıydı yada çok mu kaldırdı
Canım bilmiyorum revizyon yapıyodur kendince elbette ama birdaha nasıl güveneyim? Yaptığı diğer burun uçlarını da beğenmiyorum. Birde çok şikayet duymaya başladım son zamanlarda onun hakkında. Ücret için belki hukuki bir yol kullanabilirim. Şimdilik salih emre üregeni düşünüyorum.

Benimde seceneklerim arasinda emre uregen var ama dediginiz gibi pek razla revizyon hakinda bilgi veya resim bulamiyorum ama diger turlu ilk yaptigi burun amaliyatlarini cok begeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…