Bebek Beslenmesi Sallanarak uyumayı bıraktırmak

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tugdamla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
63
1
86
Ankara
Arkadaşlar merhaba;

Dün doktor kontrolümüzde doktorumuz bebeğimi(3aylık) battaniyede sallanarak uyutmamı bırakmamı istedi ama benimki başka türlü uykuya dalmıyor dün gece 2 buçuğa kadar uyutacağız diye canımız çıktı eşimle.Sizin başınıza geldi mi?nasıl bıraktırdınız?

cnm benim ikizim var birisi oto koltuğunda uyuyor uyuyana kadar onda sallıyoruz uyuduğunda beşiğine yatırsak uyanıyor. yeğenimde battaniyede uyurdu sizinki gibi bıraktırmak mümkün olmuyor ama deneyin beşikte sallayın başka türlü uyutmaya çalışın. ama zamanla alışıyorlar

bende ilk başlarda ayağımda sallıyordum şimdi bebegim 3,5 aylık beşigine koyuyorum emziginide veriyorum ışıklarıda kapatıyorum uyuyor senin bebegin emzik alıyormu

degi$ik emzik markalarini dene ; emzik kurtaricin olacakdir
ferber yontemini ara$tir , yapabilirsen tek çozumun bu gibi geliyo bana..

asla emzik almıyor öğürüp çıkarıyor.nasıl alıştırdın kendi kendine uyumayı ne güzeeel yaa

canım benim bebegimde öğürüp çıkartıyordu şimdi onsuz yapamıyor bazen evde unutuyoruz emzigi almak için okadar yolu tekrar dönüyoruz emziksiz uyumuyor ben 1 haftalıkken vermiştim emzige alışmasını sağla çok yardımcı oluyor

Back
X