arkadasım sally hansen ın sarratcısını kullanıordu canım.o yuzune kulanmıştı eğer coğalma yapmazsa bende gobek bolgeme kulannmayı duşunuordum ama onunkılerın uzadıını farkedınce ben vazgetm ama bana oyle gelmış de olabılır canım sen şimdi memnunsundur umarım
arkadaşlar sally hansen kullanan yok mu aranızda. kullanan varsa lütfen yazsın etkilerini. ben de kullanmayı düşünüyorum. kollarımdaki ve göbeğimdeki kılları almaktansa sarartıcı kullanayım diyorum. bu markayı iyi diye duymuştum ama yine de emin olmak istiyorum. tüyleri uzatırsa falan daha kötü olur. bi de parama yazık olmasın. 30 milyon civarındaymış. yorumlarınızı bekliyorum
arkadaslar
ben kullandıgımdan beri 3,5 ay gecmıs ama hala uzamaya dair herhangi bi belirti olmadı. suan sadece eski rengine donmeye başladılar okadar. uzaman falan yok yanı oldukları gibi duruyolar
baska kullanıpta etki gören varmı ?
ya ben sesu kullandım bi ara kullanamadım daha doğrusu bugün sarartıyorum iki gün sonra tüyler eski rengine dönmeye başlıyo bişi anlamadım sorun bende mi böle olan arkadaşlar var mı acaba:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?