ben fon al derim cunku hava katıyor eve cnm
canım benimde senin ki gibi . konu açtım resim koydum bak istersen. bende cama perde yaptırdım yanlarına da fon. tabi boşluklar kaldı., ben fonları kaldırmayı düşünüyorum koyu aldım çünkü çok boğdu. bence saat . tablo ve ayna ekle boşluklara iki tarafta perde olunca salon küçülüyor. fon alırım dersen mutlaka açık renk al. salonum ve perdelerim yardım konum orda resimler var bakabilirsin.
keşke tüm odanın resmini koysaydın böyle pek belli değil ama fon da yaptırsan pek olmaz bence aynı tülden zaman geçmeden bi kanat daha yaptır o zaman çok şık oluyor bir de ortasına madalyon al bence..
kruvaze de fon şöyle oluyor..
ama bence fonsuz güzel tek değil de 2 kanat olursa hoş olur..
BENCE butarz perdeler kanat yakısmıyor bırde ben salonumun resmını ekleyım yanı hem salon hem oturma odası ama benım perdem klasık duz perde sakallı cok guzel desenı ancak resımlerde bellı olmuyor cok natural durduguna karar verınce kanat yaptırmadımevet sadece camda ama birer kanat daha yaptırırsam duvardan duvara olacak.ama ben duvardan duvara pek sevmiyorum.o yüzden birer taraflarına fon yaptırsam diyorum resimdeki gibi meselaEki Görüntüle 547326
bu resimleri görönce fikrim tamamen değişti benim bence de tamamen hoş olmaz bu odaya tek taraflara japon fon hoş olur odanız moder modern çizgilerde bi desen çok hoş olacaktır...kızlar tüm odanın resimlerini gnderiyorum belki daha açıklyıcı olur byleEki Görüntüle 547289 Eki Görüntüle 547288 Eki Görüntüle 547287
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?