Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon takımı ??? yere yakın olanmı , yerden yüksek olanmı sizce hangisi ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

ceyhan01gs

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
155
0
316
42
Adana
merhaba düğünüm eylülde olacak kısmetse ama salon takımı kafamı karıştırıyor şimdiden .bazı koltuklar yerden yüksek iken bazı koltukların altı yere yapışık gibi. bu koltukların altının temizliği zor olurmu acaba , sizce :dance:yere yakın olanımı yoksa yerden yüksek olanımı almalıyım

yerden yıuksek olması temizlik acısından avantaj bence..süpürgeyi sokar cekersin kolayca devamlı silmek istemezsen.. ama yeri yakın olsa da kenara cekipte temizlersinde.. model olrk neyi begenirsen al canım.. temizlik konusu fazla takılmasın kafaana.

bence hangisini beğendiysen,hangisi içine sindiyse onu almanı tavsiye ederim...

modeli önemli benceeeee temizlikkk işi kolayy şeklini begendikten sonra:)

evet yerden yüksek olması temizlik bakımıdan avantajlı bu gerçek
ama yere yakın yani altında boşluk olmayan bi koltuk daha güzel ve şıksa tabi ki onu seçerim
sen hangi modeli beğeniyorsan onu al şimdilik konforu sorun etme
emin ol koltukların hoşuna gidiyorsa seve seve temizlik yapıyorsun onları çekmek insana zor gelmiyor
benim salonda tercihim genelde ayaklı ve yüksek takımlardır ki evimde de bunlardan kullanıyorum çook memnunum

pardon aynı mesajı iki kez yollamışım
sen içine sinen neyse onu yap

Son düzenleme:
Bende yerden yüksek aradım hep ama hep yere yakın olanlar var piyasada temizlik benim için çok daha önemli olduğu için arayıp durdum sonunda buldum ve yerden yüksek aldım sanada yerden yüksek almanı tavsiye ederim çünkü çok zor oluyor alan arkadaşlarım hep pişman hamile falan olursan ilerde çok daha zor olur çekip silmek ama öbür türlü hop süpür gitsin her zaman silmene bile gerek yok

cevaplaınıza tesekkur ederim ama yere yakın olan koltuklar daha agır görünüyor yeni evleneceğim için evime yakışır diye düşünüyorum ama temizlik sorunu var, yerden yüksek olanlar ise sanki yazlık ev içinmiş gibi geliyor bana .. offfff yine kararsızım

Yerden yüksek olanlar benim tercihimdir.

Temizlik açısından çok rahat oluyor çünkü ..

Gene tercih senin.Hangisini alırsan güle güle kullanmanı dilerim

yerden yüksek olanların altından hep tozlar gözüküo habire temizlicen
valla ben olsam yapışık alırım

arkadaşlarında dediği gibi yerden yüksek olanlar temizlik açısından kolaylık sağlayabilir.ama şu sıralar moda olan modeller hep yere yakın :sm_confused:

bence ondan daha onemlisi oturdugun zaman koltugun sirtinin fazla uzak olmamasi ve yaslandiginda ayaklarinin yere degebilmesi onemli yoksa hic rahat olmuyo

cevaplarınıza bakarak kararımı verdim arkadaslar. hoşuma giden , içim sinen modeli aLacagım şimdilik yere yakın olanları begeniyorum . temizlik işlemi cok zaman almaz sonucta, LULU55 canım hamile oldugumda ise eşimden yardım alırım değilmi :))))

cevaplarınıza bakarak kararımı verdim arkadaslar. hoşuma giden , içim sinen modeli aLacagım şimdilik yere yakın olanları begeniyorum . temizlik işlemi cok zaman almaz sonucta, LULU55 canım hamile oldugumda ise eşimden yardım alırım değilmi :))))

cnm bencede yere yakınmı değilmiden ziyade rahat olması ve modelinin hoşuna gitmesi önemli

ilerde de eşin yardım etsin azıcık yanii kaydirigubbakcemile3

hangisi içine siner onu al. bence temizlik açısından değilde rahat olmasına bak. bende temizlik için yükse olanı almak istedim ama sonra vazgeçtim.sonuçta kenara kolaylıkla çekilip temizlenebiliyor. şimdiden hayırlı olsun hangisini alıcaksan :)

Ben evli değilim ama fikir olarak bence yerden yüksek almalısın. Yani ben evlenirsem öyle istiyorum. Temizliği daha kolay olur gibime geliyor.

Bende yerden yüksek olanları seviyorum. Ama tabii yüksek olmayıp, beğendiğim modeller de var. Sen rahatlığına bak önce. :)

Back
X