salonda fotograf sergisi !!!!!!

gunes189

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
930
462
34
Ya kizlar bi akil verin. Esim a4 kagidindan daha buyuk olan ailesinin fotograflarini salona aynaligin uzerine siralamis. 3 Foto var ama o ne oyle. zaten kaynanami sevdigim soylenemez. Hem namaz kilinan yerde foto olur mu? dun aksam koymus. Bende bugun kaldirdim. Farkedince ne diyecek bilemiyorum. Belkide benimle inatlasip cerceveletir koyar diye korkuyorum. Napiyim sizce

Ben de fotoğraf severim biblo ıvır zıvır sevmem, o yüzden garip gelmedi bana, ibadetini başka odada da yapabilirsin amaç bağcı dövmek değil üzüm yemekse

Hey Allahim bu erkeklerde ev dekorasonundan anlarmis gibi bide sacma sapan seyler yapmazlar mi bi resim koyacaksa sizin fotograflarinizi koysun Hoppa

Ya kizlar bi akil verin. Esim a4 kagidindan daha buyuk olan ailesinin fotograflarini salona aynaligin uzerine siralamis. 3 Foto var ama o ne oyle. zaten kaynanami sevdigim soylenemez. Hem namaz kilinan yerde foto olur mu? dun aksam koymus. Bende bugun kaldirdim. Farkedince ne diyecek bilemiyorum. Belkide benimle inatlasip cerceveletir koyar diye korkuyorum. Napiyim sizce
boydan koysaydı ya da maketini yaptırsın bir köşede varlığını devam ettirirdi kv:KK14: o nedir yahu öyle :KK12:

Ayy bu erkekler niye boyle ya çocuk bile yapmaz.:)

Bence siz o üç kişinin de birlikte oldugu orta boy bir fotografi güzelce cerceveye koyun salonda güzel bir yere koyun Eşiniz gidince tersini cevirirsinz çok rahatsiz olursaniz

Ama tamamen kaldirirsaniz hem inadina koyar hepsini hem boşa kavga olur

X