- Konu Sahibi bademlikurabiye
-
gerçi klavyede i ile e çok uzak birbirine....
bir süre tepkisiz davransanız...
hiç üstüne gitmeseniz....
kendinizi kontrol edin bakalım..
tsbi tamamen boşlamayın ama eşinize çaktırmayın
iste eevet, onu yapablsem daha iyi olacak
ama su an baska bi asamadayiz, ev arkadasligi
herşeyin altında birşey ara demiyorum ama daha yeni evli sayılırsınız.bunlar olmamalı.biraz gözü korkmalı kaybetmekten korkan sen olmamalısın.ayrıca kaybetmekten korkarsan zaten kaybedersin.bırak nerde istiosa yatsın.itekaka zaten evlilik yürümüo.tehdit et demiyorum.zaten tehdit bi süre sonra işe yaramaz.hep yanındaymışsın hiç gitmeyecekmişsin ancak tepen atarsa her an gidecekmişsin gibi olmalı.kimse kimseye muhtaç değil kısacası.
canım
yatak ayırmak eşler arasında daha çok soğukluk yaratır
sen ondan beklersin geri gelsin yatağa diye oda senden bekler
gel demeni
uzar gider
küste olsanız kavgalı da olsanız
aynı yatakta yatın konuşmayın arkanızı dönün
göreceksinizki
size yaklaşacak gönlünüzü alacak
benden tavsiye 5 senelik evliğim
kavga etmedikmi küsmedikmi
ama yatak ayırmadık
ve sonunda yine barışma adımı
bilinki eşinizden geliyo
merhaba arkadaslar,
birkac ay once bir konu acmistim. cok detayli ve sorunlu, birikimli bir evliligimiz var bir bucuk seneyi gecti. oncesinde de bes yillik bir iliski. bircok kez bosanma asamasina geldik, esimin talebiyle.
dedigim gibi detay cok ama kisacasi, sabahlara kadar bilgisayar basinda olmasi, evliligin ucuncu ayinda sanal alemden aldatmasi, bunlarin sonucu olan kavgalarda birkac kez siddet kullanmasi, butun bu hengame icinde iyi niyetli cabalarini da gorerek benim de caba gostermem ama kiskancligimin da tavan yapmis olmasi nedeniyle buradan yine sorunlar cikmasi olarak ozetleyebilirim. tum bunlarin yaninda ilk aylarda vajinismus sorunu da vardi, ve kocamdan destek almam gerekirken aldatilmama ragmen butn bu sorunlar yumaginin icinde vajinismusu da cozdum.
bundan onceki son kavgamizda ve barismamizla birlikte gercekten her zamankinden fazla samimi bir sekilde caba gosterdigini gordum. zaten iyi oldugumuz zamanlarda sevgisini fazlasiyla gosterir. gece bilg konusunda ise sadce niyet gosterdi qma uygulamaya gecemedi bugune kadar. ben de o barismamizdan beridir psikologa gidiyorum hem iliski hem de kiskanclikla ilgili.
fakat ara sira face ve twitter mesajlarini kontrol etmeden yapamiyordum. ve herhngi supheli bir durum da yoktu.
gecen gece baktim twitter da bir kiza azizem falan yazmis. sinirlendim. gece uc te yapmis bunu. mesajlarini okudugumu soylemiyorum en nefret ettigi sey. ama dun gece ne yaptin falan diye sordum. o da mail ile teslim ettigi isin saatini gosterdi bak beste teslim etmisim bununla ugrastim diye. tabi normalde ustelemezdim ama mesaji gormus oldugum icin baska ne yaptin vs vs diye, o da horozlandi bana. biktim artik herkesi rakip goruyorsun falan. neticede eski pozisyonlarimiiza geri donduk.
heer zaman yaaptigi gibi yine salonda uyyuyor. sadecee sunu merak ediyorum bu sekilde, kocasi kusunce salonda uyumayi tercih eden var mi araanizda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?