• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

salonum hakkında fikir ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0606
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

0606

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
135
24
38
Ankara
arkadalar salonum içi dekorasyon fikirkerine ihtiyacım var ne yapabılırım cok sıradan duruyor resmen sogudum gırmek ıstemıyorum odama :( lütfen fikir verirmisiniz bu konuda bana neler alabılırım yastık eklesem olurmu koltuklara mesela renk katmak ıcın :(

aa ama ben resım yuklemıstım nereye gıttı :(

64341_1524585064453119_467138886517582026_n.webp
10458487_1524585077786451_9097800242799747068_n.webp

gümüş yerine veya onlara ilaveten renkli obje ve aksesuarlar alabilirsin canım pembe mor mesela ya da mavi turkuaz tonları...renkli mdf veya kanvas ya da eskitme çerçeveli tablolar alabilirsin.. koltuk takımına ekstra kırlent pek gitmez sanki canım...

bi de canım bence halında renk detayları olmalıydı...değiştireceğin zaman dikkate alırsın bu dediğimi...

duvarların çok boş birde kırmızı objelere yonelirsen şamdanlar yada en basti narlar 3 setli olanlardan renklendirmiş olursun bu hali showroom havasında kalmış renkler kırar güle güle otur tatlım :KK15:

Bence ise perde kenarlarina fon yaptirmakla basla tatlim bi demcanki cicek al duvarlarian istedigin salonuna uyabilecek tablolar bak

Benim önerim de beyaz ışıktan sarı ışığa dönmeniz. Artık enerji korunumlu sarı ampuller de var. Biraz daha yumuşatır salonun havasını. Ayrıca arkadaşların dediği gibi renkli bazı objelerle (ben olsam kırmızı yerine bordo tercih ederim) renklendirebilirsiniz.

Not: Ben gümüşlüklerden de hiç hoşlanmıyorum. Eğer sizin için çok kıymetli değilse salondan çıkarın gitsin. Biraz boş alan içinizi açar :)

salonunuz sadece 2 renkten oluşuyor.. kendinize 3. bir renk seçin ve bu 3.renkte aksesurlarla/ halıyla/ fon perdeyle/ avizeyle/ duvar saatiyle/ masa üstüne bir runnerla/orta ve zigon sehpalarla salonunuzu canlandırın..

bu model koltuklara yastık eklemek asla olmaz..

sevgiler..

bence perdeni sadece camını kaplayacak şekilde renkli mekanızmalı alabilirsin..halını biraz renkli alabilirsin..koltukların hoş bence onlara birşey yapma..

Halının değişmesi lazım.
Avize Alman lazım.
Perdelerde düz tül üzerine fon yaptırabilirsin.

Çok soğuk bir salon gerçekten. Arkadaşlar da söylemiş renkli bir halı ve fon perde gerekiyor. Hatta bence mümkünse koltukların kılıfları da komple değişmeli. Daha soft renkler daha iyi durur.

duvar kağıdı yapardım ben olsam

Ben olsam gümüşlüğü kitaplık gibi kullanırdım. Renkli bir halı.Koltukların da yastık kılıflarını değiştirirdim siyah beyaz değil de başka bordolu pembeli gibi gibi

Benim önerim de beyaz ışıktan sarı ışığa dönmeniz. Artık enerji korunumlu sarı ampuller de var. Biraz daha yumuşatır salonun havasını.

kesinlikle katiliyorum arkadaslar beyaz isik kadar evi soguk ve kotu gosteren bi isik olamaz en guzel ev bile olsa beyaz isik mahvediyor evleri benim heryerim sari isiktir evi sicacik yapiyor gun isigi rengi.

Sari isik yap, bi koseye lambader de koyabilirsin lambader isigi cok hos yapiyo salonu. Biz anca misafirde avize yakariz esimle hep lambader isiginda otururuz. Vitrine daha renkli vazo, modern mumluklar vs alabilirsin. Mudoda cok güzel dekoratif küpler filan var mesela. Hali pudra rengi olabilir mesela ama tavsiyem cok karisik desenler olmasin. Cunku koltuk minderleri desenli gibi. Bence koltuklardan birine ya koltuk sali ya da koyun postu vs atabilirsin. Bordo bi fon perde guzel olabilir. Bol bol netten bak tablo, saat, fotoğraflar, kitaplar, yere konan buyuk fenerler vs bisuru sey yapilabilir :KK73:

Bi de zigon sehpayi 2 koltugun arasindan al bence ve tekli koltuklari daima hafif capraz sekilde koy yer musaitse... haliyi da capraz koymak evi hareketlendirir :KK68:

Back
X