• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

salonum hakkında yardım

Hanımlar daha yeni evliyim o yüzden evimde eksikler var salona güzel tablolar asmak istiyorum ama nasıl renklerde olmalı bilmiyorum . Ya da nasıl tarzda şeyler ekleyebilirim :)
Canm pembe beyaz çiçekli tablolar var
3 tane yan yana onlardan alabilirsin yapay çiçek alıp yere koltuk kenarına koyabilirsin

Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Ben o salona o avizeleri yakıştırmam.

ayrıca söylemeden de gecemeyecegim benim tercihelerimi 'beter' diye kendi yorumunuza ekleyip kendiniz zevkleri tartısıyorsunuz madem oyle kendi begendiklerinizi önerin baskasınınki karıstırmadan neticede konu sahibi de kosa kosa gidip benim dediklerimi yapmayacak

ayrıca söylemeden de gecemeyecegim benim tercihelerimi 'beter' diye kendi yorumunuza ekleyip kendiniz zevkleri tartısıyorsunuz madem oyle kendi begendiklerinizi önerin baskasınınki karıstırmadan neticede konu sahibi de kosa kosa gidip benim dediklerimi yapmayacak
Arkadaşın konusunu sabote ettiğinizin farkında mısınız?
benim sizin zevkinizi beğenip beğenmemem neden bu kadar önemli ki?
Derdiniz ne? Rahatsız etmeyin beni, polemiğe girmek istemiyorum sizinle.

Bence de o avizeler o salona tarz itibarıyla gayet güzel gider.

Arkadaşların dediği gibi salonunda birkaç nesnede canlı renkler kullanman çok iyi olur. Ben duvarları boş buldum. Tablo gerekiyor bence. Tablodaki renklere uygun iki üç yastık yada iki koltuk arasına o renklerde büyük bir vazo yada saksıda çiçek koyarsan iyi olur.

Bu arada o ahşap objeleri görünce benim de ilk aklıma boyamak geldi. Tabi boyamaya yatkınsan. Ben resim yapmayı ve boyamayı sevdiğim için bu tarz değişiklikler yaparım. Sen de düşünebilirsin.

Hanımlar daha yeni evliyim o yüzden evimde eksikler var salona güzel tablolar asmak istiyorum ama nasıl renklerde olmalı bilmiyorum . Ya da nasıl tarzda şeyler ekleyebilirim :)
Öncelikle hayırlı olsun eviniz çok güzel. Bir fikrim yok. Daha kendi evimi bile yoluna koyamadım. kolay gelsin.

Pardon ilk mesajında salonunda renk konusunda öneri istemişsin.
Bunun için aşağıdaki linki inceleyebilirsin. Epey fikir edinebilirsin.

http://www.kirmiziminder.com/uyumlu-renkler/

Şu güzel resmi de koyamadan edemeyeceğim. Klasik bulunan avize senin tarzda bir salonda ne kadar hoş durmuş.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    62 KB · Görüntüleme: 131
Arkadaşın konusunu sabote ettiğinizin farkında mısınız?
benim sizin zevkinizi beğenip beğenmemem neden bu kadar önemli ki?
Derdiniz ne? Rahatsız etmeyin beni, polemiğe girmek istemiyorum sizinle.

satasan siz rahatsız eden ben miym kelimelerinize dikkat etseniz keske biraz . Begenip begenmemeniz elbette önemli degil ama sectiğiniz kelimeler elbette önemli cevap vermeyin almazsınız

satasan siz rahatsız eden ben miym kelimelerinize dikkat etseniz keske biraz . Begenip begenmemeniz elbette önemli degil ama sectiğiniz kelimeler elbette önemli cevap vermeyin almazsınız
Sizi alıntılamadım, taglemedim. Buna rağmen mesajımdan alınıp alıntıladınız. Üstelik bir mesajımı defalarca kez alıntıladınız. Bu durumda ben nasıl sataşmış oluyorum anlamadım. Hangi kelimeleri seçeceğim konusunda da sizden izin almayacağım. Bu size son cevabım. İlgilenmiyorum daha fazla.

Sizi alıntılamadım, taglemedim. Buna rağmen mesajımdan alınıp alıntıladınız. Üstelik bir mesajımı defalarca kez alıntıladınız. Bu durumda ben nasıl sataşmış oluyorum anlamadım. Hangi kelimeleri seçeceğim konusunda da sizden izin almayacağım. Bu size son cevabım. İlgilenmiyorum daha fazla.
bencede ilgilenmeyin takip ettiğim konularda herkesin yorumuna bakarım size özel degil o kadar onemsemeyin kendinizi bu bir ikincisi kullandığınız kelimeler ve uslup oldukca cevap hakkı doguran cinsten yoksa fikirleriniz umrum değil ve son olarak sectiğiniz kelimeler bir baskası yada bir baskasının fikirleriyle ilgiliyse bal gibi de dikkat edeceksiniz etmiyorsanız buradaki gibi aldıgınız tepkiye tepki vermeyeceksiniz ( ki bem ilk cevap verirken oldukca ılımlıydım ) cevap hakkı dogurdugunuz sürecede cevap alacaksınız

bencede ilgilenmeyin takip ettiğim konularda herkesin yorumuna bakarım size özel degil o kadar onemsemeyin kendinizi bu bir ikincisi kullandığınız kelimeler ve uslup oldukca cevap hakkı doguran cinsten yoksa fikirleriniz umrum değil ve son olarak sectiğiniz kelimeler bir baskası yada bir baskasının fikirleriyle ilgiliyse bal gibi de dikkat edeceksiniz etmiyorsanız buradaki gibi aldıgınız tepkiye tepki vermeyeceksiniz ( ki bem ilk cevap verirken oldukca ılımlıydım ) cevap hakkı dogurdugunuz sürecede cevap alacaksınız
image.webp

Bence de o avizeler o salona tarz itibarıyla gayet güzel gider.

Arkadaşların dediği gibi salonunda birkaç nesnede canlı renkler kullanman çok iyi olur. Ben duvarları boş buldum. Tablo gerekiyor bence. Tablodaki renklere uygun iki üç yastık yada iki koltuk arasına o renklerde büyük bir vazo yada saksıda çiçek koyarsan iyi olur.

Bu arada o ahşap objeleri görünce benim de ilk aklıma boyamak geldi. Tabi boyamaya yatkınsan. Ben resim yapmayı ve boyamayı sevdiğim için bu tarz değişiklikler yaparım. Sen de düşünebilirsin.

Evet duvarlar boş kaldı o yüzden bende fikir istedim zaten daha 2 buçuk aylık evliyim yeni yeni duzenliyorum :)
Boyamaya yatkinim ama eşime sormam lazım çünkü o Ahşaplar onun :) izin verirse mor pembe tonlarinda boyayabilirim :) izin vermez oturma odasına alacağım çünkü orası kahve ve krem tonlarinda uyum sağlar diye düşünüyorum teşekkür ederim

Canm pembe beyaz çiçekli tablolar var
3 tane yan yana onlardan alabilirsin yapay çiçek alıp yere koltuk kenarına koyabilirsin
3 lü tabloları araştırdım baktım ama istediğim renklerde bulamadım ama araştırmaya devam edeceğim teşekkür ederim :)

birde soylemek istedim avizeleri herkes klasik degerlendiriyor ama klasigin modern yorumlanmıs halleri arkadasın salonuda öyle bence salon tamamen modern minimalist yeni cizgiler tasıyan bir salon degil hele o kruvaze perdelerle asla modern diyemem:KK49:
Camlar çok büyük olduğu için kruvaze perde kullandik ama kumaşı normal değil farklı bi tül kumaşı kullandik.

Camlar çok büyük olduğu için kruvaze perde kullandik ama kumaşı normal değil farklı bi tül kumaşı kullandik.

kruvaze perde pek begenemiyorum ama o tüllerinize bayıldım grimsi duruyorlar cok net degil ama renkleri cok güzel gercekten cok isabetli olmus:KK68:

odanız tam bir harika ama bence pembe tonlarında birkaç aksesuar güzel durabilir pembe beyaz ve koltuk renginde çerçeveler harika olur bence mumlar birde renkli olursa ama odanız böle bile çok güzel

Back
X