salonumun son hali ve evimin diğer bölümleri :)

salonunuzu hatırladım ve bu halini cok begendim bence koltuklarınız cok güzel avizelerde cok güzel olmus mavi pbjeleri kaldırmanız da cok isabetli belki siyah - beyaz desenli ama daha evvelde dedim geometrik desenli kırlentlerle daha da tamamlanır ama bu halide eksik değil , pufu kaldırmanızda cok dogru olmus cok begendim ben:16:eviniz genel olarak cok ferah zaten portmatonuzdaki siyah ferforje payandalara ayrıca bayıldım güle güle oturun:)

koltuk yerleşimi de değişmiş sanırım o da cok isabetli olmus siyah-beyaz mumluk ve 3 lü resim de harika olmus, oturma odanız da cok güzel

Slondan hatırladım sizi. Eviniz çok güzel iyi günlerde oturun inşallah. Darısı isteyenlerin başına

herşey çok güzel olmuş canım, mutlulukla oturun inşallah. Ama fotoları bakmak biraz zorluyor, tek tek açmak zorunda kalmak. İnşallah allah bana da tez zamanda eşyalarımı yenilemeyi nasip eder.

eşyalar cok hoşmuş :3: girişteki vestiyer,mavi koltuk takımı,tv ünitesi vs. nerden? hepsini çok beğendim :8::8: kısacası eşyaların hemen hemen hepsinin hangi markaya ait olduğunu yazarsan çok sevinirim :52: güle güle otur canım :16::16:

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar:9:
resimleri bu şekilde tek tek açmak sıkıntı yaratıyor farkındayım ama diğer türlü nasıl yükleyebilirim onu bilmiyorum.
bu arada duvar ünitesini ve portmantoyu kendimiz yaptırdık.Evimiz küçük olduğu için çok eşya alabilecek bol dolabın olduğu modeller çizdik.bu yüzden eve göre biraz büyük oldular.mavi koltuk takımını da eskişehir mobilyamobilya diye bir siteden beğendim ve gidip o mağazadan aldım.mağazanın ismini hatırlamıyorum ama internet sitesinde var bu model:34:
tekrar yorum yapan arkadaşlara teşekkürler :23:

Back
X