Lekeler, Çiller salyangoz sabunu

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

daisy66

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
663
4
296
Yozgat
arkadaşlar karma bir cilt yapım var,t bölgesi yağlı ve burnumda siyah noktalar var,bugün aktardan salyangoz sabunu aldım,lekelere,izlere iyi gelip cildi canlandırıyormuş,ben yılan yağı sabunu alacaktım fakat çalışan bayan bunu önerdi,kendisi de kullanıyormuş,sizlerden bu sabunu kullanan varmı,cilnizde bir değişiklik oldumu?paylaşırsanız sevinirim...ben bugün kullanmaya başlayacağım...

başlığı yanlış atmışım kızlar,salyangoz sabunu olcaktı...

3 gündür kullanıyorum,yüzümde gözle görülür bi değişme var,bugün kuaförüm bile farketti bunu ve özel bişey yapıp yapmadığımı sordu,lekeler azaldı gerçekten...:66:

canım ben 5 tl ye aldım,cildi temizliyor,canlı kalmasını sağlıyor,ciltteki yaralara,sivilce izlerine,lekelere iyi geliyor,cildin yağını dengeliyor,yani bu sabun karma ve yağlı ciltler için uygun,yaşlanma belirtilerini azaltıyormuş,salyangozun hücre yenileme etkisi varya,bende nettten çok araştırdım,kimyasal ürünler kullandım ama bi faydasını görmedim,bu hem doğal hemde yan etkisi yok,memnunumda...

sağolasın cevap verdiğin için hangi birini denicem bilmiom ama aklıda olsun.:))

benimde yüzümde çok leke ve benler var salyangoz sabunu gerçekten iyi geliyor mu..

Son düzenleme:
kızlar ben kullanalı 6 gün oldu,çok iyi geldi,eşim bile yüzündeki lekeler geçti diyor,normal sabun kullanacağınıza bunu kullanın deneyin,yan etksi yok zaten...

Kızlar bi bakın buraya arıyorum bulamıyorum. Şu salyangoz özlü sabunu kullanan var mı ? Ben kullandım 2 gün acayip yaktı, kızarttı bu normal mi? Kullananlar varsa söylesin lütfennn :18::18:

koca forumda yok mu ya kullanan

Merhaba,

Annem almış dün akşam kullandım, satıcının demesine göre köpüklü halde 5 dk. kadar beklettim.
Yanma yada kızarma olmadı bende. Sonra nemlendirici sürüp yattım. Bugün yüzüm ipek gibi, ondan mı bilmem
daha bir gün kullandım. Ama diğer sabunlardan farklı olduğu kesin, kurutmadı yüzümü, temizleme sütü ile
yıkanmış gibi oldu yüzüm. Makyaj çıkarmak için bile tercih edilebilir.
Ama daha bir gün oldu birkaç gün kullanayım, lekelere iyi geliyor mu napıyor söylerim.

bende az önce aldım kullandım hemen 5 dakika beklettim öyle yıkadım cidden yumuşacık yaptı umarım izlere iyi gelirde kurtulurum

bende bir haftadır kullanıyorum bu sabunu , tesadüfen bii fuardan satıcının tavsiyesiyle aldım :37:

ilk gün çene kısmımda yanma yaptı hemen nemlendirici sürdüm , benim cildim kuru biraz, o yüzden yaptı muhtemelen..yani yumuşatıyo baya,ama ben unutyorum arada hep kullanmıyorum :D 2 günde 1 falan işte..

markası falan yoktu,ama osmanlı sabunu gibi bişeyler yazıyodu üstünde..aktarlarda vardır muhakkak..

Kızlar uzun süre kullanan biri var mı? Şuan ne durumdasınız? Bende kullanıyorum 2 gündür. Şimdiden farkı hissettirdi gibi.

Mardine gittiğimde oradan aldım salyangoz özlü sabunu,imalat yeriymiş güya adamın dediğine göre.Kullanıyorum bir yan etki vs yapmadı şimdilik ama ben makyajımı temizlemek için kullanıyorum genelde.Gözlerimi filan da sabunla yıkıyorum yani.Benim gibi kullanan var mı acaba

Ben de almak istiyorum ama bicok marka var kullandiginiz markalarin isimlerini yazabilir misiniz memnun musunuz ya da nasil kullanmali?

Back
X