- Konu Sahibi Hazal zamani
-
Zaten erkekleri anlayan varsa bana da anlatsın.
Cidden kafa yapısı fena gel gitli .
İlk günden işi ciddiye bağlıyor gibi görünengiller aslında özünde farklı bir fantezi yaşıyor. Onlar için yalnızca hedef var ve hedefe ulaşmak. Hedefi belirleyip başlıyorlar oyunlarını sergilemeye...
Oyunu kazanınca kendilerine dönüşüyorlar, eğer kazanamazlarsa gene kendilerine dönüşüyorlar. Ben diyeyim 3 gün sen de 3 ay... Bazıları inatçı çıkıyor, elde edene dek 3 yıl çabalayıp kızın gönlünü yapınca kendine dönüşen var.
Yani değişen erkek yok, dönüşen erkek var.
canım biz onlar gibi düşünemeyiz ya şahsen ben düşünmekte istemem.ONLAR GİBİMİ DÜŞÜNMEK LAZIM ACABA?
Mutfakta aşçı, sokakta hanfendi, yatakta geyşa ...
Şaka bi yana erkek neyden anlıyosa onu yapmak lazım. Kedilikle dize geliyosa kedi, olmuyosa pençe
Seninki pıçaktan anlıyo şekerim. Adam konuşmayı bilmiyosa susturcaksınBen direk pıçakliyom
Adam aldattığı halde sırf evlenemediģi için keşke bilmeseydim diyen bir insan saçmalıyordur. Evlenince bitecek mi sanıyor arkadaşınız? Bile bile sürdürmek en umursamam diyen adama dahi koyar net. Sürekli acaba ile yaşamak zaten berbat birşeydir eminim. Şüphe korkunç birşey bence.
Ha evli olursun,ne olursa olsun boşanmam,kapağı iyi yere attım kafasındaysan zaten üç maymunu oynamak makul olan,ne demişler "göz görmeyince gönül katlanır" Zaten bu kafaya müstehak.
Kendi adıma konuşacak olursam, aldatılma ile ilgili en ufak bir şüphe duyarsam,doğruluğundan emin olmak adına yapilabilecek herşeyi yapar,öğrenir,hayatımın geri kalanında o adamı yanımda tutmam. Eşeleyip ,aldatıldığımı öğrenip sonrada affetmek bana göre değil.
Çevirsin cevirebiliyorsa ,benim açımdan sorun yok,bu konuda ne kadar netim,tavrım,duruşum ne hepsini bilir eşim. Yaparsa sonucuna katlanır.İŞTE İYİCENE ARAŞTIRMAK GEREKİYOR...YOKSA NELER CEVİRİYORLAR NELER.
Çevirsin cevirebiliyorsa ,benim açımdan sorun yok,bu konuda ne kadar netim,tavrım,duruşum ne hepsini bilir eşim. Yaparsa sonucuna katlanır.
Bizim telefonlarımız,sosyal medya şifrelerimiz ortadadır zaten,telefonlar ortadadır,eşimin çalışma saati bellidir. Haftasonlarıda dipdibeyiz. Bunlara rağmen karda yürüyüp izini belli etmiyorsa helal olsun denir
Şaka bir yana,bizde gizli saklı yok evlendiğimizden beri. İlerde telefon saklamalar,dışarda vakit geçirmeler vs olursa zaten benimde gözümden kacmaz
Öncelikle ne olursa olsun evlenecektim bilmeseydim keşke düşüncesine kadar haklılar dedim ama Allah aşkına o arkadaşınızı bi psikologa götürün o nasıl bir bakış açısı... Maksat yüzük takmaksa sokaktan çevirin birini yine taksın o yüzüğü...Evlilik son değil başlangıç.
Şimdi olaya erkek/kadın diye bakmamak lazım aslında evliliğe hazır bir insan ona göre bakıyor ilişkisine. Mesela 20li yaşların başında aman yakışıklı olsun diyorsun ortalara doğru mesleğine bakıyorsun sonlarında ise bu adamla güzel yaşlanılır mı diyorsun. Sadece erkekler saman alevi gibi değil kadınlar da öyle. Bir dizinin ilk bölümünü heyecanla izlerken 3. bölümünde kanal değiştiriyorsan bu senin değil yapımcının/senaristin sorunudur. Bir erkek/kadın karşı cinse heyecanla yaklaşır çünkü kafasında beğendiği bir profil var sonra bir bakıyor bu benim adamım/kadınım değil. Hemen mesafeler koyuyor araya.
Eğer arkadaşınız ya da siz çok doğru olduğuna inandığınız bir erkekle karşılaşsanız ayy bi durum değerlendirmesi yapayım, naz yapayım mı dersiniz onu tanımak için fırsat mı yaratırsınız? Karşınıza çıkan adamların doğru insanlar olduğuna inansanız, minicik bir şüphe dahi olmasa böyle yaparmıydınız bence hayır.
Umarım tüm beyaz atlı prensler çabucak gelir
Belkide yanlış ınsanlar..ama kimi başta kimide 10 senelik evliliğin sonucunda bu tur seyleri yapmaya başlıyorlar.
Düşünün kadın 20 yıllık evli aldatıldığını öğreniyor...Diyorki bu kadar evli kaldım devam etsin dyor hatta ay keşke bilmeseydim diyebiliyor...Yuvasını bozmayanlarda var..Onlara hak veririm ama evlenmeden böyle düşünenler mantık dışı..
Ha şöylede düşünebiliyorlar..Cocuk eli yuzu duzgun..işi gücüde ıyı ..göz yumayım..
Öyle düşünen kadınlar yüzünden bizler eziliyoruz. Erkektir yapar mantığı en çok yine kadınları yaralıyor. Ben kadınları da savunmayı bıraktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?