- 17 Nisan 2020
- 149
- 266
- 103
- Konu Sahibi Sutvekurabiye
-
Başta bu şekilde değildi. 6 senedir beraberiz genelde beğenmediği bir kıyafet olursa ses çıkarmaz çıkarırsada bu sekilde lütfen giyinme vs vs der çoğu zaman duygu sömürüsü yapar.Neyden çıktı kavga tam olarak anlayamadım.
Ama şunu anlamıyorum ya kıyafet hassas noktan ise neden böyle biriyle nişanlanıyorsun? Evlenince rahat bırakacağını mi sanıyorsun?
Acı sizin yas sizin eller ne bilsin?Ağaçtan mi düştüler ki...Düşünce anlar ancaBeni büyüten kişi anannemi kaybettim pankreas kanserinden. 12 gun falan oldu.Benim icin çok acı oldu çünkü pandemi dolayısıyla yanina gidemedim farkli sehirde olduğu için. Onu çok özledim özlüyorum. Oda beni hep sayıklamis hazmetmeye çalışıyorum. 10 gündür o şehirdeydim döndüm. Nişanlım görüşelim vs vs dedi işe de geri donmem lazım diye döndüm.Ilk gorusmemizde kavga ettik. Çok saçma birseyden çıktı. Arkadaşlarının davranışıydı. Kendin asla yapmasın dedim milleti normalleştiriyosun vs vs . Konu kıyafete geldi nasıl olduysa ve ben beni rahat bırak diye bağırdım. Kıyafet hassas noktam oradan sataştı. 3 gündür konuşmuyoruz. Böyle yaparsam ben koparmışiz o şamar oğlanı değilmiş. Simdi 5 ananneme ağlıyorsam 5 te buna ağlıyorum. E hani iyi günde kötü günde olacaktı. Benmi abartıyorum kızlar saçımı okşayıp sarılsın isterdim. Bu kadarmi tahammülsüz bana..
Tamam ama sonuçta adam kendini belli etmis. Evlenince de bu karismalarin dozu artacak belli ki.Başta bu şekilde değildi. 6 senedir beraberiz genelde beğenmediği bir kıyafet olursa ses çıkarmaz çıkarırsada bu sekilde lütfen giyinme vs vs der çoğu zaman duygu sömürüsü yapar.
Tüm olay su sekilde çıktı onun arkadaşları baska arkadaşlarına biraz kullanıcı şekilde davraniyor. Özünde bizi ilgilendiren bir konu değil. Bizde bunu eleştiriyorduk ama sonra dan çok önceden aldığım şortun iadesi gelmis dedim sonra oda saka yapmak istedi zırvaladı ben sus mus yaptim derken sen beni uyaramazsin annem babam karışmadı sen hic karışamazsınla dedim. Oda ileride esin olucam hiç mi söz hakkim olmayacakla devam etti. Konu önemsiz ama o an çok yükseldim ben suan hala konuşmuyorum o arıyor soruyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?