Şamar oğlanı mıymış

Sutvekurabiye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
149
266
103
Beni büyüten kişi anannemi kaybettim pankreas kanserinden. 12 gun falan oldu.Benim icin çok acı oldu çünkü pandemi dolayısıyla yanina gidemedim farkli sehirde olduğu için. Onu çok özledim özlüyorum. Oda beni hep sayıklamis hazmetmeye çalışıyorum. 10 gündür o şehirdeydim döndüm. Nişanlım görüşelim vs vs dedi işe de geri donmem lazım diye döndüm.Ilk gorusmemizde kavga ettik. Çok saçma birseyden çıktı. Arkadaşlarının davranışıydı. Kendin asla yapmasın dedim milleti normalleştiriyosun vs vs . Konu kıyafete geldi nasıl olduysa ve ben beni rahat bırak diye bağırdım. Kıyafet hassas noktam oradan sataştı. 3 gündür konuşmuyoruz. Böyle yaparsam ben koparmışiz o şamar oğlanı değilmiş. Simdi 5 ananneme ağlıyorsam 5 te buna ağlıyorum. E hani iyi günde kötü günde olacaktı. Benmi abartıyorum kızlar saçımı okşayıp sarılsın isterdim. Bu kadarmi tahammülsüz bana..

Sal gitsin.
Kötü gününde seninle olmayan hala kendini düşünen birini sal gitsin. Senin sinirlerinin bozuk olduğunu bilip tepki göstermeni alttan alabilirdi ama o hala üste çıkıp bastırmak derdinde. Bundan sana bi cacık olmaz. kaldı ki kıyafetinize evli de olsanız karıştırtmayın sevgili de olsanız karıştırtmayın yoksa sonra çok ah vah edersiniz.

Siz çok değer verdiğiniz birini kaybediyorsunuz üstelik yanına da gidemediniz acınız 2 kat, kaybedeli daha 12 gün olmuş çok da taze ve nişanlınız olacak kişi sizinle kıyafet yüzünden kavga ediyor? Allah aşkına siz bu haldeyken konu nasıl kıyafete geliyor? Çünkü sizi teselli ediyor olması gerek, size destek olması gerek saçma sapan konulardan kavga çıkartması o kadar aptalca ki. Canınız burnunuzda, bir kayıp var ortada o kalkmış kavga ediyorsa yazmayın bence. Bırakın ne hali varsa görsün, madem kendi bir işe yaramıyor sizi sizle bıraksın çok sinir bozucu. Bu arada başınız sağolsun.

Zaten zor bi süreçten geçiyormuşsunuz sevdiğiniz evleneceğim adam dediğiniz kişinin yanınızda olmasını istemeniz kadar doğal bi şey yok bu durum ilişkinizi gözden geçirmeniz için bir sebep olmuş .. umarım her şey istediğiniz gibi olur..

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin...
Hayatınıza dahil edeceğiniz, hele ki evleneceğiniz kişi; acılı gününüzde sizi daha da acılara boğan değil, şefkat gösteren, yaralarınızı sarıp sarmalayan biri değilse, ne yazık ki bu ne ilk, ne de son ağlamalarınız olur.

Bunlar fragman evlenince esas film başlayacak.Nişanlıyken bile kaybetmekten korkmayıp kavga eden Adam evlenince neler yapacak tahmin edersin

Neyden çıktı kavga tam olarak anlayamadım.

Ama şunu anlamıyorum ya kıyafet hassas noktan ise neden böyle biriyle nişanlanıyorsun? Evlenince rahat bırakacağını mi sanıyorsun?
Başta bu şekilde değildi. 6 senedir beraberiz genelde beğenmediği bir kıyafet olursa ses çıkarmaz çıkarırsada bu sekilde lütfen giyinme vs vs der çoğu zaman duygu sömürüsü yapar.
Tüm olay su sekilde çıktı onun arkadaşları baska arkadaşlarına biraz kullanıcı şekilde davraniyor. Özünde bizi ilgilendiren bir konu değil. Bizde bunu eleştiriyorduk ama sonra dan çok önceden aldığım şortun iadesi gelmis dedim sonra oda saka yapmak istedi zırvaladı ben sus mus yaptim derken sen beni uyaramazsin annem babam karışmadı sen hic karışamazsınla dedim. Oda ileride esin olucam hiç mi söz hakkim olmayacakla devam etti. Konu önemsiz ama o an çok yükseldim ben suan hala konuşmuyorum o arıyor soruyor ...

Beni büyüten kişi anannemi kaybettim pankreas kanserinden. 12 gun falan oldu.Benim icin çok acı oldu çünkü pandemi dolayısıyla yanina gidemedim farkli sehirde olduğu için. Onu çok özledim özlüyorum. Oda beni hep sayıklamis hazmetmeye çalışıyorum. 10 gündür o şehirdeydim döndüm. Nişanlım görüşelim vs vs dedi işe de geri donmem lazım diye döndüm.Ilk gorusmemizde kavga ettik. Çok saçma birseyden çıktı. Arkadaşlarının davranışıydı. Kendin asla yapmasın dedim milleti normalleştiriyosun vs vs . Konu kıyafete geldi nasıl olduysa ve ben beni rahat bırak diye bağırdım. Kıyafet hassas noktam oradan sataştı. 3 gündür konuşmuyoruz. Böyle yaparsam ben koparmışiz o şamar oğlanı değilmiş. Simdi 5 ananneme ağlıyorsam 5 te buna ağlıyorum. E hani iyi günde kötü günde olacaktı. Benmi abartıyorum kızlar saçımı okşayıp sarılsın isterdim. Bu kadarmi tahammülsüz bana..
Acı sizin yas sizin eller ne bilsin?Ağaçtan mi düştüler ki...Düşünce anlar anca

kıyafete karışacaksa gitsin istediği gibi giyinenini bulsun. acının olduğunu bile bile ottan bottan kavga çıkarıyorsa sal ipini

Başta bu şekilde değildi. 6 senedir beraberiz genelde beğenmediği bir kıyafet olursa ses çıkarmaz çıkarırsada bu sekilde lütfen giyinme vs vs der çoğu zaman duygu sömürüsü yapar.
Tüm olay su sekilde çıktı onun arkadaşları baska arkadaşlarına biraz kullanıcı şekilde davraniyor. Özünde bizi ilgilendiren bir konu değil. Bizde bunu eleştiriyorduk ama sonra dan çok önceden aldığım şortun iadesi gelmis dedim sonra oda saka yapmak istedi zırvaladı ben sus mus yaptim derken sen beni uyaramazsin annem babam karışmadı sen hic karışamazsınla dedim. Oda ileride esin olucam hiç mi söz hakkim olmayacakla devam etti. Konu önemsiz ama o an çok yükseldim ben suan hala konuşmuyorum o arıyor soruyor ...
Tamam ama sonuçta adam kendini belli etmis. Evlenince de bu karismalarin dozu artacak belli ki.

bu tartışmada kıyafete karışması nerede

neden şort aldın zaten giydirmem vs mi dedi

biraz sakinleşince acaba ben de acımla olayı abarttım mı diye bir düşünseniz zira bize anlattığınız somut bir şey de yok gibi

başınız sağ olsun bu arada anneannenizin de mekanı cennet olsun

Bazen tüm zorluklar üst üste gelir,sonra onları aştığınızda daha güçlenir ve şükredersiniz.Yol yakınken gerçek yüzünü görmüşsünüz.Böyle hassas bir konuda her ne olursa olsun alttan alması gerekirken üste çıkmış,gereksiz yere sizi üzmüş.Ölümden daha zor bir şey yok zaten,bunda da destek olmuyorsa başka hiçbir şeyde destek olmaz

Back
X