Şamar oğlanında döndüm resmen,güçlü kadınkardan destek lütfen

ays46000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
590
274
103
35
Herkese Merhaba,hakkını savunan haksızlığa uğrayınca sesi çıkan biriydim.Yanlış iş yapıp para batırdım.Yaklaşık 20.000 lira kart borcunun altına girdim.Kart borcunu yapılandırıp,en kısa sürede b*ktan bi yerde evli ve 5 yıllık deneyimime rağmen asgari ücretle çalışmayı kabul ettim.Ama burda gerek patronum gerekse iş arkadaşlarım tarafından çok eziliyorum.Önceleri borçluyum diye sesimi çıkarmayıp lavaboda çok ağladığım oldu.Şimdide alışkanlık olmuş gözüm kırılmış kimseye gık diyemiyorum.Bunu nasıl aşarım.
Bu arada patronum evli burda nişanlı olan bi çalışanla ilişkisi var gizli ben tesadüfen onlar telefonda konuşurken duydum.Onu kollayıp onun işini üstüme atıyor.beni azarladı biraz önce onun yapmadığı iş için.Bende cevap verdim ama baktım daha da üstüme geliyor tamam deyip sustum.Nasıl sesimi çıkarıp şu pısırık,korkak halimi atabilirim kendimi koruyabilirim.Güçlendirme istiyorum siz güçlü kadınlardan.
DÜZELTME :Eşimin maddi desteğiyle borcum bitti.Martta işten çıkıp Kpss'ye hazırlanıcam

Son düzenleme:
Herkese Merhaba,hakkını savunan haksızlığa uğrayınca sesi çıkan biriydim.Yanlış iş yapıp para batırdım.Yaklaşık 20.000 lira kart borcunun altına girdim.Kart borcunu yapılandırıp,en kısa sürede b*ktan bi yerde evli ve 5 yıllık deneyimime rağmen asgari ücretle çalışmayı kabul ettim.Ama burda gerek patronum gerekse iş arkadaşlarım tarafından çok eziliyorum.Önceleri borçluyum diye sesimi çıkarmayıp lavaboda çok ağladığım oldu.Şimdide alışkanlık olmuş gözüm kırılmış kimseye gık diyemiyorum.Bunu nasıl aşarım.
Bu arada patronum evli burda nişanlı olan bi çalışanla ilişkisi var gizli ben tesadüfen onlar telefonda konuşurken duydum.Onu kollayıp onun işini üstüme atıyor.beni azarladı biraz önce onun yapmadığı iş için.Bende cevap verdim ama baktım daha da üstüme geliyor tamam deyip sustum.Nasıl sesimi çıkarıp şu pısırık,korkak halimi atabilirim kendimi koruyabilirim.Güçlendirme istiyorum siz güçlü kadınlardan.
DÜZELTME :Martta işten çıkıp Kpss'ye hazırlanıcam
ne kadar kaldı borcunun bitmesine?

Borcunuzu yeniden yapılandırıp işten çıkın derim. Yeter ki bu tiynetsiz insanlarla aynı yerde çalışmayın, iş yerinde ilişki olur ama böyle evli-nişanlı insanların yasak ilişkisi olmaz.
Marta zaten birşey kalmamış.

sana ne onun yasak ilişkisinden boşver gözünü kulağını kapat.Beğenmediğin asgari ücreti alamayan insanlar var.Git gel işini yap sınavdan sonra atanırsan işten ayrılırsın.Ne belli sınavda ne çıkacağı.

Ya borcunuzu yapılandırıp işten ayrılın ya da sizi ezmelerine izin vermeyin benim suçum değil deyip tartışın izin vermeyin sizi ezmelerine bu iş biter ama iş bitene kadar özgüveninizi tamamen kaybedebilirsiniz

Eğer borcunuz bittiyse isten çıkın,
Bitmediyse marta kadar sabredin.
Zaruri de olsa sessiz kalma sizin tercihiniz, bunlar da sonucları.
Yasak ilişki ile durumunuzun hic alakası yok.
Sizi ilgilendirmez, kendi karaktersizlikleri.
Kimseyi özel hayatı ile tehdit etmeye kalkışmayın.

Yani şeytan diyor ki patrona siz kendi özel ilişkinize bakın de. Tövbe tovbe zorla insabari kötüye sevk ediyorlar.

Eğer borcunuz bittiyse isten çıkın,
Bitmediyse marta kadar sabredin.
Zaruri de olsa sessiz kalma sizin tercihiniz, bunlar da sonucları.
Yasak ilişki ile durumunuzun hic alakası yok.
Sizi ilgilendirmez, kendi karaktersizlikleri.
Kimseyi özel hayatı ile tehdit etmeye kalkışmayın.
Naptıkları umrumda değil sadece onun işini benim üzerime atması onun bizden daha geç gelmesi fazla maaşı gözüme batıyor

Konuşmaların nasıl duydunuz ki siz duydu iseniz herkes duyar öyle aleni konuşabileceklerini sanmam yani duyulabilecek şekilde. İşin size verilmiş olmasından dolayı diyor olmayasınız? ayrıca her işi verebilir yani patron sonuçta yok yasak ilişkileri var da onu kolluyor da he bir siz farkına vardınız kimse varmadı da? kusura bakmayın borcunuz varsa çalışacaksınız yapacak birşey yok hem ekleme yapmışsınız eşim borcumu ödedi diye madem ödeyebilecek gücü vardı neden siz çalıştınız onu da anlamadım siz bu kafayla pek bir yerde çalışamazsınız o işi yıktılar bunu verdiler diyerek

Konuşmaların nasıl duydunuz ki siz duydu iseniz herkes duyar öyle aleni konuşabileceklerini sanmam yani duyulabilecek şekilde. İşin size verilmiş olmasından dolayı diyor olmayasınız? ayrıca her işi verebilir yani patron sonuçta yok yasak ilişkileri var da onu kolluyor da he bir siz farkına vardınız kimse varmadı da? kusura bakmayın borcunuz varsa çalışacaksınız yapacak birşey yok hem ekleme yapmışsınız eşim borcumu ödedi diye madem ödeyebilecek gücü vardı neden siz çalıştınız onu da anlamadım siz bu kafayla pek bir yerde çalışamazsınız o işi yıktılar bunu verdiler diyerek

İşimiz gereği şirket hatlarımızda ses kaydedici program olmak zorunda.Patronumun şarjı bitti benim telefonumdan o kızı aradı ses kaydı olduğunu unutup 6 dakika konuşmuşlar ordan öğrendim.Iş yerine en son ben girdim herkes biliyor bana başka çalışan söylemişti inanmamıştım ama kimse ağzını açmıyor herkes işine bakıyor ki baksında özel hayatları beni bağlamaz.Eşimin borcumu ödemesi durumuda tamamını ödeyemedi 6.000 yardim etti.çünkü ondada yoktu eksideydik

Yanı sızın yapamadıgınız ıslerınızın sorumlusu metres mı ben anlamadım. Sız kendı ısınıze bakacaksınız. Yenı gıren elbette en angarya ısı cekmek zorunda kalıyor özelde, bu işler böyledir

Yanı sızın yapamadıgınız ıslerınızın sorumlusu metres mı ben anlamadım. Sız kendı ısınıze bakacaksınız. Yenı gıren elbette en angarya ısı cekmek zorunda kalıyor özelde, bu işler böyledir
Yeni girmiş olabilirim ama neticede 6 yıllık tecrübem var neden haksızı tutuyorsunuz sizde patron müsveddesi gibi

Back
X