Herkese Merhaba,hakkını savunan haksızlığa uğrayınca sesi çıkan biriydim.Yanlış iş yapıp para batırdım.Yaklaşık 20.000 lira kart borcunun altına girdim.Kart borcunu yapılandırıp,en kısa sürede b*ktan bi yerde evli ve 5 yıllık deneyimime rağmen asgari ücretle çalışmayı kabul ettim.Ama burda gerek patronum gerekse iş arkadaşlarım tarafından çok eziliyorum.Önceleri borçluyum diye sesimi çıkarmayıp lavaboda çok ağladığım oldu.Şimdide alışkanlık olmuş gözüm kırılmış kimseye gık diyemiyorum.Bunu nasıl aşarım.
Bu arada patronum evli burda nişanlı olan bi çalışanla ilişkisi var gizli ben tesadüfen onlar telefonda konuşurken duydum.Onu kollayıp onun işini üstüme atıyor.beni azarladı biraz önce onun yapmadığı iş için.Bende cevap verdim ama baktım daha da üstüme geliyor tamam deyip sustum.Nasıl sesimi çıkarıp şu pısırık,korkak halimi atabilirim kendimi koruyabilirim.Güçlendirme istiyorum siz güçlü kadınlardan.
DÜZELTME :Eşimin maddi desteğiyle borcum bitti.Martta işten çıkıp Kpss'ye hazırlanıcam
Bu arada patronum evli burda nişanlı olan bi çalışanla ilişkisi var gizli ben tesadüfen onlar telefonda konuşurken duydum.Onu kollayıp onun işini üstüme atıyor.beni azarladı biraz önce onun yapmadığı iş için.Bende cevap verdim ama baktım daha da üstüme geliyor tamam deyip sustum.Nasıl sesimi çıkarıp şu pısırık,korkak halimi atabilirim kendimi koruyabilirim.Güçlendirme istiyorum siz güçlü kadınlardan.
DÜZELTME :Eşimin maddi desteğiyle borcum bitti.Martta işten çıkıp Kpss'ye hazırlanıcam
Son düzenleme: