sami katırcıoğluna ameliyat olan var mı???

wasp1220

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2010
4
0
86
İstanbul
sami katırcıoğluna ameliyat olmayı düşünüyorum ama hakkında pek bir bilgim sizin bir bildiğiniz varsa paylşaşırsanız sevinirim...

Vallahi ben şuanda kendisini araştırırken gördüm sorunuzu ...harika bir dr babası gibi.bende sami katırcıoğluna ameliyat olmak istiyorum ama maalsef çalıştığı memorial hastenesi benim gibi bütçesi orta sınıf vatandaşlar için değilkimbilir burada bi ameliyat ne kadar tutar herşeyiyle
Ist.tıp fakültesinde kbb ana bilim dalı baş. Aynı zamanda ama ameliyatlara girdiğini zannetmiyorum burada...
Bu ist.çapa tıpta ameliyata girdiğine emin olan varsa yazsın lütfennnn

Selam herkese,

Sami Beyi araştırırken gördüm bu konuyu, maalesef pek yorum bulamadım. Kendisine ameliyat olan varsa tecrübelerini iletebilir mi? Benim esas sorunum deviasyon ama burnum dışarıdan da artık yamulduğu için onu da düzeltecek. Tek endişem yaptığı hiçbir burnu görmediğimden tarzını da bilmiyorum. Bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum..

iki halam da sami katırcıoğluna ameliyat oldu ve malesef bir halam revizyon ameliyatı olmak zorunda kaldı çünkü burnunda düşüklük oldu diğer halamın da çok güzel bir burnu olduğunu söyleyemicem malesef

Bende bi 40 gün önce oldum hersey iyi fakat burnumun kas altındaki bağlantı bölgesinde kemik bariz bi şekilde belli oluyo kemer gibi geçer dedi Sami bey bilmiyorum bana öyle gelmiyo ablamda Sami bey e olmuştu yıllar evel onunki sorunsuz o yüzden tercih ettim ama şimdi yazdığınızi da okuyunca iyice moralim bozuldu

ayy yapmayın ameliyat olduğunuzu bilseydim hiç söylemezdimm çok üzüldüm şimdi eğer geçer diyorsa geçer ama bence içinizi rahat tutun, ben ameliyata girmeden önce "nasıl olsa naparsa yapsın önceki halinden iyi olacak" diye düşündüm sonuçta şans işi baya aslında. 40 gün daha çok erken bi süre zaten burnunuz oturunca şimdiki şeklinden çok daha güzel ve farklı olucak. şişlikleriniz insin siz bide öyle görün burnunuzu :)

Umarim ama pek sanmıyorum çünkü olmadı torpuleriz gibi bişey söyledi bana da revizyon göründü sanirim:)

ufak hatalar her doktorda oluyo sanırım. benim burnumda kemer yoktu mesela ama ameliyattan sonra burnumun gözümün hizasındaki kısmında minicik bi çıkıntı geliyor elime dışardan da dikkatli bakınca belli oluyor, ben de kendimi doğallık kattı diye avutuyorum umarım revizyona ihtiyacınız olmaz ama olursa da kafa takılacak bir durum yok bence ☺

Sizin Dr da Sami bey mi? benim kemikte aynı yerde ama fotoğraflarda bile o kadar belli ki orda ayrı bi kemik olduğu sanırım tarzı bu:)

y
Sizin Dr da Sami bey mi? benim kemikte aynı yerde ama fotoğraflarda bile o kadar belli ki orda ayrı bi kemik olduğu sanırım tarzı bu:)
yok ben yakup avşar'a oldum ama başka doktora olan arkadaşımda da çok bariz bi şekilde var aynı topçuk kemik :)

Umarim benimki de ufalir topçuk kalır. cok tesekkur ederim çok zormuş bu işler:)

Benim basimdan sami katircioglu ile ilgili cok talihsiz bir ameliyat gecti. 2011 yilinda prof unvanina guvenerek deviasyon ameliyati oldum burnum saga dogru bariz yamuktu ve kirik vardi. Ameliyatim gerceklesti 2.haftamda burun ucumda yamuklugu farkeetmistim kendisi oturacsk zamanla normal formunu alacak dedi peki dedim 6 ay oldu 9 ay oldu ve burnum hala yamuk birde uzerine burun kemigim yzrrinde mercimek tanesi buyuklugunde kemik olustu o kadar moralsizdim ki klinigine gittim revizyonda duzeltiriz sorun degil dedi ama benim icin sorun birdaha anestezi birdaha ameliyat moral dusuklugu neyse ikna olmak zorundaydim revizyonum oldu. Mercimek buyuklugunde kemik torpulendi burnumsa hala bariz bir sekilde yamuk.. ben bu yorumu okuyan ve ameliyatini sami katirciogluna yaptirmayi dusunen tum arkadaslari uyariyorum lutfen lutfen dikkate alin ben cok cektim ve simdi 3.ameliyatimi olucam dusunebiliyormusunuz bu adam prof cok uzgunum siz benim gibi uzulmeyin yasadigim gercek bir tecrubedir. Bilginize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…