samimi bi arkadaş bekliyorum :) zayıflayana kadar birlikte mücadele edelim :D

Merhaba.. En son günlük yazdığımda nesfit deniyordum ama anladımki bununla verilen bütün kilolar bıraktığın anda geri alınıyor...62 kilodan 64 e yeniden çıktım.Fakat çok sinirlendim ve hırslandım.nesfit faln olmadan biraz yememden keserek yeniden verdim aldığım kiloları.şimdi 61 olmama az kaldı... Sizde neler var ??

SANIRIM ARTIK GÜNLÜĞÜMDE TEKİM... olsun ben yinede yazmaya devam edeceğim.hedef kiloma ulaştığımda görüşürüzzz...

bende en son nisan ayında tartılıp yazmıştım 60 kiloydum şu geçen 4 ay içinde 8 kilom daha gitti 52 kiloya düştüm hedefime yaklaştım vermem gereken 4 kilom daha kaldı umudumu hiç .kaybetmemeye çalışıyorum 75 ten 52'ye düştüysem 4 kiloda gider diyorum ama artık çok ağır gidiyor kilolar

bende en son nisan ayında tartılıp yazmıştım 60 kiloydum şu geçen 4 ay içinde 8 kilom daha gitti 52 kiloya düştüm hedefime yaklaştım vermem gereken 4 kilom daha kaldı umudumu hiç .kaybetmemeye çalışıyorum 75 ten 52'ye düştüysem 4 kiloda gider diyorum ama artık çok ağır gidiyor kilolar

nasıl verdin nasıl bir diyet uyguladın neler yaptın lütfen paylaşırmısın

nasıl verdin nasıl bir diyet uyguladın neler yaptın lütfen paylaşırmısın

merhabalar öncelikle moral ve insanın kendine verdiği gazla :)) bu kiloları nasıl aldıysam öyle de vericem dedim
boş boş su içmek midemi bulandırsada günde 3 litre su içmeyi alışkanlık yaptım kendime malum çok su içince
fazla yemek yenilmiyor böylece porsiyonlarım küçüldü hamileliğimden bu yana mesrubat gazlı ve kafeinli içecek içmedim
hayatımdan çıkardım diyebilirim :) bebişimde olunca daha hareketli bir yaşamım oldu eskisinden çok hareket ediyorum
bol bol yürüyüş iradeli oldum ama zorlanmadımda değil bazen birden kilo veriyorum sonra uzun bir süre veremiyorum yaptığım şeyler aynı ama
kilom hala aynı diyip umutsuzluğa kapılmadım da değil ama pes etmedim :)işte o anlarda kendime gaz veriyordum
bu kadar kilo gitti bunlarda gidecek diye inş. darısı bütün kilo vermek isteyipte veremeyenlere sevgiler :)

Back
X