Hadi ya :) yok o daha yeni hayvan 2 aydır var.. veteriner hekim kendisi devletteKız ne bilim ben sadece hayvanları biliyorum. .
Sen çalışmıyorsun dimi cnm.. normalde çalışıyor muydun? Ne okudun??Hadi ya :) yok o daha yeni hayvan 2 aydır var.. veteriner hekim kendisi devlette
Ben varim tabikisi seni yanliz mi birakirim sandin :)Kimse yok mu ya
Çalışmıyorum ev sarmaşığıyim=) hiç çalışmadım. Üniversite ye de gitmedim. Şimdi eşim diyor bende tekrar okuyayim okuyalim diye de bilemiyorum:)Sen çalışmıyorsun dimi cnm.. normalde çalışıyor muydun? Ne okudun??
Oku kiz ne olacak aof takil olmadi :) cocuk gelisimi oku hatta seneye beraber sifirdan baslarizÇalışmıyorum ev sarmaşığıyim=) hiç çalışmadım. Üniversite ye de gitmedim. Şimdi eşim diyor bende tekrar okuyayim okuyalim diye de bilemiyorum:)
Bende hiç çalışmadım.. üniversite de okumadım.. koca kaçıyordu hemen evlendim :)) ama şimdi bak 2 çocukla okumaya çalışıyorum sende başarabilirsin..Çalışmıyorum ev sarmaşığıyim=) hiç çalışmadım. Üniversite ye de gitmedim. Şimdi eşim diyor bende tekrar okuyayim okuyalim diye de bilemiyorum:)
Sen yeğenimi bi doğur da=)))Oku kiz ne olacak aof takil olmadi :) cocuk gelisimi oku hatta seneye beraber sifirdan baslariz
Bazen çok istiyorum bazen hiç istemiyorum çocuk yapayım de sonra bakarım=))Bende hiç çalışmadım.. üniversite de okumadım.. koca kaçıyordu hemen evlendim :)) ama şimdi bak 2 çocukla okumaya çalışıyorum sende başarabilirsin..
Cok mantikli biliyomusunSen yeğenimi bi doğur da=)))
bu işin içinde bir bit yeni var benceAvatarlarim bu lafini gordu, kenarda dinleniyorlar, uzme benim canim avatarlarimi..
Boyle daha guzelmis =)))
günaydınlar efenim ne kadan nazikimGunaydinn kizlarr dukkani aciyorum toplanin hadi :))
bana böyle şoklar yaşatma bir dahagünaydınlar efenim ne kadan nazikim
NİEEEE mişşbana böyle şoklar yaşatma bir daha
kalbime iniyordu alışkın değilimNİEEEE mişş
Bende öyleyim bu aralar ve o kadar yorgunum ki komşu kapıyı tıklaması uyuyacak tim ama maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?