• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samimiyet

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.855
3.176
133
Herkese selam, bu sabah derse girdim ve yanımdaki çocuk resmen üstümüze hapşırdı. Dersten sonra sınıftaki başka bir arkadaşımla kütüphanede çalıştık ve tam dışarıda yemek yiyeceğimiz mekana yürürken bu çocuk yanımıza gelip aaa ben de sizi arıyordum dedi. Gelebilir miyim diye sormadan pesimize takildi. Ayrıca sabah yaptığı hareket çok normalmiş gibi bizimle gezmeye devam ediyor. Beraber çalıştığım arkadaşım da söyledi, aynısını bu arkadaşıma da yapmış.
Yani tabii ki iyi bir insan olabilir ve hatta fazla yalnız kalmış olabilir ama bu hareketleri gözümde değerini düşürüyor. Fazla samimi olmak istemiyorum, sizce nasıl davransam? Kalp kırmak da istemiyorum :KK43: benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Bazı insanlar samimiyetin b.kunu çıkarıyor .. kötü niyetli olduğunu sanmıyorum ama fazlaca nezaketsiz. . Açık açık uyarmak gerek .. mikrop sevmiyorum de :KK53:
Ya tabii ki kotu niyetli değildir. Biz de arkadaş bulalım diye insanlara yaranmaya çalışmadık mı? Ama bunda bir şey var, o kadar soğuk davrandım yine de pesimize düştü hatta biz arkadaşımla yemek yerken çiğnediği sakızı çıkartıp tepsiye koymaya çalıştı ben de "Yani böyle şeyleri çok ortada yapmamak lazimdir" dedim. Anlamamıştır tabi :D

Benim de burada isim vardı dedi ben de bizim de işimiz vardı dedim sadece.
Bir önceki konumda belki göreniniz olmuştur bende bir şey diyememe sorunu var ;(
Belli. Ben olsam yüzüme hapşurduğunda terslerdim yanımıza gelemezdi böylece.
Gerektiğinde cevap vermeyi bil.

Ya tabii ki kotu niyetli değildir. Biz de arkadaş bulalım diye insanlara yaranmaya çalışmadık mı? Ama bunda bir şey var, o kadar soğuk davrandım yine de pesimize düştü hatta biz arkadaşımla yemek yerken çiğnediği sakızı çıkartıp tepsiye koymaya çalıştı ben de "Yani böyle şeyleri çok ortada yapmamak lazimdir" dedim. Anlamamıştır tabi :KK70:
Ben hayatım boyunca kimseye yaranmaya çalışmadım :)

Yalnız bu farklı mevzu ..yüzsüz mü , samimi olmaya mi çalışıyor ,önce bi bunu ayırın. .

Cok yalniz demek ki
Okula yeni geldiyseniz ortam yapmaya calisiyodur.
Bana sadece gorgusuz geldi ama belki iyi cocuktur
Sans verin

Cok yalniz demek ki
Okula yeni geldiyseniz ortam yapmaya calisiyodur.
Bana sadece gorgusuz geldi ama belki iyi cocuktur
Sans verin
Ya iyi olmasına olabilir ona sözüm yok ama ilk izlenim de önemli sonuçta değil mi. Sonuçta küçük bebek değil, bazı şeyleri toplum içinde yapmaması gerektiğini bilmesi lazım. Hem bunları yaparsa okulda ortam yapamaz ki.
Zaten çocuk rahatsız, bazı arkadaşlar diyor ki onun beyin gelişiminde bir sorun olabilir (hakaret olarak değil) ama bazen dikkat çekmek için saçma hareketler yapıyor yani ayni espriyi defalarca yapıyor falan.
Ya tamam biz de yaptık değil mi okulda ortamlara girebilmek için saçma şeyler :D ama faydası olmayınca da bıraktık yani :(

Back
X