- 21 Eylül 2017
- 14
- 1
- 86
- 35
- Konu Sahibi Artemis-16
Yanliz olmadigimi biliorum.eminim vardi bu tarz sorun yasayanlar.atlatar veya hic ugrasmadan yola devam edenler.oncelikle esimi seviorum fazlasiyla hemde belki bundan zoruma gidio yaptiklari.elle tutulur hic bisey yok aslinda.ama ben onun yanindayken kendimi hep kasiorum 1 yillik evliyiz 2 yildi sevgil oldugumuz donem var.ama evlenince daha bi farkli oldu.yani istedigim gibi kpnusamiorum hic hep telkinde bulunuyo.kelimelerine dikkat et.ole yap bole yap vs.oyuzden ne rahat rahat sevgimi gosterebiliorum.ne birbirimize takilabilioruz.hic bisekilde espiri anlayisimiz uyusmuyo zaten.hic guldugumu bile hatirlamiorum.ne zman iki kelime konusaljm sohbet edelim desek.hep sen ole yapion sen bole yapion gibi sorunlardan bahsedio.hic sakalasamioruz kpnusamioruz.gelir eve yemek yer malak gibi yatar 15 dk sonra uyuklar zten.uyumassa telle oynar tv izler ama asla konusmayiz.cok buyuk iletisim sorunumuz var.konusmaya kalksam bunu sorun olarak one sursem bana gore bu problem diil.hem konusuyoruz ya der.bilmiorum abartiosam soyleyin.yani yeri gelip esime takilamiycaksam o bana yapmicaksa yada gulmiceksem ben yatak evligi istemiorum sonucta bana zarar veriosa...