- 2 Ekim 2015
- 202
- 100
- 53
- 32
- Konu Sahibi Hayatmavisi
bugün bayadır görüşmediğim arkadaşlarımla görüştüm eskiden çok sık görüşürdük fakat bazı sebeplerden dolayı 2 aydır biraraya gelemiyorduk. Daha öncede bu durumdan bahsetmiştim gerçi. İstenmiyor olan benim diye düşünmüştüm. Sonuçta garip davranan onlardı ve çok yaZmalarına rağmen son Zamalar da yazmamaya başlamışlardı. Bende dedim herhalde istenmiyorum. Öyle yazışmıyorduk pek. Ama bilirsiniz yazışıtığımız Zamanda Canım cicim bebeğimler havada uçuşuyordu. Tuhaf istemediğin bir insana da bunu demezsin. Ama gerçekten samimiyetsizler. İlla başınıza gelmiştir. İnsan hiisediyor. Doğum günümde ne mesajlar attılar. Yani ama iş davranışa gelince yok. Herneyse bugün buluştuk. Bana şakayla karışık biri samimiyetsiz dedi. Gerçekten tavrım nettir. Samimi olmadığım şeyi yapmam. Şüphe ettim başkalarına da sordum bende en azından bu konuda haklı olduğumu söylediler. O öyle diyince bende samimi gelmeyişimin sebebi ne diye sordum. Dediği şey ; kendine yeni arkadaşlar bulmuşsun ve yanımıza gelmiyorsun. Yahu siz beni soyutladınız. bende eğer samimi gelmiyorsam yapabileceğim birşey yok. İnsanın hayatına insanlar girer bu normaldir. Dedim uzatmadım. Oda şakaya vurdu yok şaka yapıyorum falan. Ya bıraksana diğer arkadaşlarım eskiden böyle birşey olduğunda direkt beni korumaya geçerdi vs vs. Çok özledim diye mesajlar attılar ve buluştuk. Sonrasında bu lafı ve soğuk davranışlarını gördüm. Bu durumda ne yapılır? Birde nedense sohbetlerinden artık keyif alamıyorum. Bakış açım mı değişti yoksa çok sevdiğimden hatalarını mı göremiyormışum anlamadım. ( 7 kızız ve sadece 2si bu şekilde davranıyor) zaten diğer 3üyle pek görüşmüyoruz. Birde tuhaf olan mesela bu ikisiyle Başbaşa kaldığımda bana davranışları çok ama çok değişiyor. İnanılmaz dost canlısı oluyorlar. Sanırım birbirinden güç alma var beraber olunca :)
Son düzenleme: