• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampanya şişesinden dekor yaptım

Becerikli ellerine sağlık bayıldııım...hemen uygulamaya çalıştım ama sonuç berbat! çiçekle alakası bile yok...buruşturulmuş peçeteye benzedi sadece:50::50::50::50::50::50::50:
Peçeteyi normal katlanmış durumdayken mi akordion gibi katlamaya başlıyorsun? yoksa parçalara mı ayırıyorsun önce?
teşekkür ederim..evet peçeteyi açıyorsun hiç kesme işlemi falan yapmıyorsun katlıyorsun,ortasından bağladıktan sonra sadece 2 ucunu kesip katlarını açıyorsun.:34:
Derya baykalda kk üyesi gömek ne güzel olurdu:61: ellerine saglik cok güzel olmus canim :42:hatta bi kac dal daha eklersen dahada gösterisli olur tabi siseye sigarsa :)
teşekkür ederim canım:49:birkaç dal ekleyemedim çünkü söylediğin gibi sığmadı:34:
çook güzelll olmuş :3:
çook teşekkürler
Süper olmuşşş :)

teşekkürler sizede,beğendiğinize sevindim:16:

nasıl bır iple sardınız acaba cok hoş olmuş.....ellerınıze sağlık......

nasıl bır iple sardınız acaba cok hoş olmuş.....ellerınıze sağlık......

teşekkür ederim canım,tam olark adını bilmiyorum ben keten ip diye biliyorum onunla sardım

Hemen denedim işyerinde şimdi:))çok güzel oldu
teşekkürler,ellerine sağlık:)

Siz baya bi hamaratsınız maşallah :nazar: Çok çok güzel olmuş ellerinize sağlık :61:

süper ötesi mükemmel bişey bu çok şık çok güzel ellerine emeğine sağlık bayıldım bayıldım :61::61:

Back
X