Şampiyonlar buraya:) büyük maraton başlıyor:) herkes zayıflayacak.....

Moonlin14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.121
0
46
İstanbul
Arkadaşlar bu zayıflama maratonunda kararlı ve gerçekten kafaya koymuş arkadaşları bekliyorum... Gerçekten verdiği sözü tutacak, diyetine Sadık kalacak şampiyon arkadaşları bekliyorum:)
Kilo vermeye alışık olduğum için bu maraton benim için yeniden başladı.. Ben aslında başlayalı 1 hafta oldu, ara ara topiklere girip yediklerimi paylaştım, bu bi haftada diyetime Sadık kaldım ve neden benimde bi topiğim olmasın dedim.. Yeni bir topik açıp düzenli bir şekilde her öğünümü, her günümü, gün gün zayıflama maratonumu paylaşacağım.. Sizde eğer kararlıysanız buyrun derim:)
Ben 68 kiloyum, 8 ay önce evlendim ve evlendiğimde 58 kiloydum bu süre zarfı içinde maalesef kilo aldım yeni evli olmanında getirdiği bi rahatlık sanırım.. Spor yapardım hergün ve yediklerime dikkat ederdim bu sayede 76 kilolarda 58 e kadar düşmüştüm.. Uzun sürede korudum kilomu.. Ama maalesef evlendikten sonra kilolar geri geldi ve daha fazla almadan bir dur diyerek bu maratona başladım... Yeniden spora başladım plates ve yürüyüş yapıyorum artık ve çok dikkatli bir şekilde diyetime başladım..
HEDEF 58
Eğer sizde kararlıysanız ve gerçekten zayıflamak istiyorsanız buyrun hep birlikte verelim bu kiloları şampiyon biz olalım:) bekliyorum arkadaşlar zayıflamayı gerçekten isteyen arkadaşları bekliyorum gitsin bu kilolar yaza kadar:) haydi:):)

Son düzenleme:
Olmazsa olmazlarım; sabah aç karnına 7otlu çay( yağ yakımda süper)
Kahvaltıda: Yeşilçay şekersiz
Akşam: Yeşilçay 2-3 fincan
Gece: doğadan form çay

umarım verirsin kilolarını, şanslısın, vermen gereken sadece 10 kilo :21: çok çabuk vereceğine inanıyorum. başarılar...

Kimseler yokmu kızlar:) zayıflamak isteyen diyet arkadaşlarımı bekliyorum... Herşeye bi perde çekip baştan başlayıp bambaşka olma için, zayıflama maratonuna bekliyorum sizleri;)

bende varim ama cok umutsuzum ben kilom 5alan ama su gobegimi gormek istemiyprummmmmmmmmm

bende varim ama cok umutsuzum ben kilom 5alan ama su gobegimi gormek istemiyprummmmmmmmmm

Kilonuz kaç çıkmamış da? Umutsuz olmak yok neden başaramayalım ki? Yeterli isteyelim:) istikrarlı olunca sporla birlikte ne göbek kalır ne başka bşey;) aynaya baktığımızda umutsuzca değil artık mutluluklar bakıcaz:) çünkü başarıcaz:)

Günaydın herkeseeee:)
Sabah aç karna 7 otlu çayımı içtim,
Kahvaltıda 2 dilim Light etimek, 1dilim peynir , haşlanmış yumurta,bol yeşillik,domates ve şekersiz Yeşilçay
1saat sonrada platesim var ona gidicem:)

ara

2 kuru kayısı
1 şekersiz nescafe

öğle

1 tatlı kaşığı yağ ile yapılmış yumurta 1 dilim kepek ekmeği

Bütün gün dışardaydım platese gittim bugün bide, öğlen dışlarda olduğum için etiform yedim 1 tane bşey yiyemedim ama aç değilim mutluyum:)

Back
X