Şampuan ve Saç Kremleri Şampuan önerisi

PaytakPikap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
863
2.294
113
29
Arkadaşlar benim ince telli saçlarım var hiç boyamadım. Uzun süredir şöyle içime sinecek bi şampuan bulamadım şöyle parlatıp söndürmeyecek şampuan önerileriniz var mı? :KK68:

şampuan istisnasız herkes de aynı tip de olsa farklılık gösteriyor bence
mesela beni elidor mahved,yor (saç tipime uygun olsa bile )ama kızkardeşim çok beğeniyor (aynı saçtipi ve aynı kapta)
pantene çok iyi geliyordu 6 yıl önceye kadar 5 yıllık memnuniyete rağmen değiştirmek zorunda kaldım mahvetti saçım kuruydu zaten tarayamadım mahvetti ama bir daha hiç kullanmadım belki yeni formüllerde düzeltmişlerdir
5 yıldır bazen dove bazen otacı kullanıyorum en son loreal de kullandım
otacı dökülmeyi daha iyi engelliyor du ama saçımı kuruttu 2 yıldır kullanmıyorum
dove yıpranmış saçlar, onarıcı terapi (onarıcı terapi eski versiyonunu beğenmemiştim ama yeni şişede ki güzel)
loreal 6 mucizevi yağ şampuanı beğendiklerim dışı beyaz olan kullandım beğenmedim
ama tavsiyem şampuan harici mavi su kullan bazı mavi sular ağır kokuyor ben o yüzden dove un yıkanmayan olanını kullandım çok çok memnundum ama maalesef heryerde yok
ama mavi su için sarıkız , selective önerebilirim onlarıda denedim çok güzel

birde şampuan da mavi su da olsa üretim tarihine- son/ tevsiye tüketim tarihine bakıyorum kesinlikle ve şampuanda farkediyor eski üretim olmuyor

benimde cok ince telli ve cabuk yaglaniyor.
rextorex ince telli saclar icin olani kullaniyorum. hacim veriyor parlak duruyor saclarim.

Ben pantene ciyim valla her sampuan herkese iyi gelmiyor sizin memnun kaldiginiz bi sampuandan ben memnun kalmayabilirim. Pantene de kimine iyi geliyo kimine hic iyi gelmiyo mesela benim sacimi cok iyi parlatiyo bana her sarilan sacimin cok guzel koktugunu soyler :) esimde bana sacin cok parlak cok guzel diyor ;)

Back
X