Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler canım![]()
başka yaptığın şeyler var mı canım(küpe ,kolye gibi..varsa onları da koyar mısın?merak ederim):86:
çok teşekkür ederim umarım yaşarne kadar hamaratsın seni alan yaşadı![]()
çok teşekkür ederim canım50 sene düşünsem aklıma gelmez böyle şeyler yapmak..ne kadar yaratıcısın canımm![]()
biten şampuan şişemi ortasından kestim,sonra siyah kumaşı silikonla yapıştırdım,bir süre önce boncukcudan aldığım şeyi işte adı neyse:26: üzerinde kare kare olan gri metal görünümlü şey var ya,metre işi satılıyor o,yine silikon tabancasıyla yapıştırdım.taşlı gibi görünen kısmıda metre işi almıştım yine boncukcudan onuda sadece o gördüğünüz yere yapıştırdım o kadaraa şampuan şişesinden yapmışsın,nasıl yaptın cnm merak ettim ,hiç anlaşılmıyor ya çok güzel yapmışsın![]()
başka yaptığın şeyler var mı canım(küpe ,kolye gibi..varsa onları da koyar mısın?merak ederim):86:
çok teşekkürlerharika olmuş ellerine sağlık..![]()
anladım canım ama kusursuz yapmışsınız,ben yapsam kesin bir kusuru olurdu:90: derya baykal geldi aklıma ,böyle her şeyi değerlendiriyordu ya,sizin gibi![]()
hayır canım herşeyle ilgilenmeyi seven değişik şeyler ortaya çıkarmayı seven ben nedense takıyla ilgilenmiyorum.sanırım malzemesi olmadığı için.takıları genelde hazır almayı tercih ediyorum.elimde olan,gözüme kestirdiğim malzemeleri değerlendiriyorum:97:
:26:
cnm diğer yaptığın şeyi de gördüm tuvalet kağıdın rulosundan yaptığın şey,o da çok hoş,eliniz de yatkın olduğu için sonucunda güzel şey çıkıyor ortaya![]()
canım valla becerilerini şaşkınlıkla okudum tuvalet kağıdından duvar süsü şişeden vazo yaa tebrik ederim çok beceriklisin bende ev dekorasyonunu çok severim farklı tasarımlarınıda bekliyorum bana fikir olur çok sevdim senii :2:![]()
![]()
saol canım,sanırım merak ve severek yapmakgaliba bir şey daha eklicem geçen gün yapmıştım.resimlerini çekip geliyorum:112:
ekledim canım ama link vereyim http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/469437-sampanya-sisesinden-dekor-yaptim.html