teşekkürler canım
başka yaptığın şeyler var mı canım(küpe ,kolye gibi..varsa onları da koyar mısın?merak ederim):86:
çok teşekkür ederim umarım yaşarne kadar hamaratsın seni alan yaşadı
çok teşekkür ederim canım50 sene düşünsem aklıma gelmez böyle şeyler yapmak..ne kadar yaratıcısın canımm
biten şampuan şişemi ortasından kestim,sonra siyah kumaşı silikonla yapıştırdım,bir süre önce boncukcudan aldığım şeyi işte adı neyse:26: üzerinde kare kare olan gri metal görünümlü şey var ya,metre işi satılıyor o,yine silikon tabancasıyla yapıştırdım.taşlı gibi görünen kısmıda metre işi almıştım yine boncukcudan onuda sadece o gördüğünüz yere yapıştırdım o kadaraa şampuan şişesinden yapmışsın,nasıl yaptın cnm merak ettim ,hiç anlaşılmıyor ya çok güzel yapmışsın
başka yaptığın şeyler var mı canım(küpe ,kolye gibi..varsa onları da koyar mısın?merak ederim):86:
çok teşekkürlerharika olmuş ellerine sağlık..
anladım canım ama kusursuz yapmışsınız,ben yapsam kesin bir kusuru olurdu:90: derya baykal geldi aklıma ,böyle her şeyi değerlendiriyordu ya,sizin gibi
hayır canım herşeyle ilgilenmeyi seven değişik şeyler ortaya çıkarmayı seven ben nedense takıyla ilgilenmiyorum.sanırım malzemesi olmadığı için.takıları genelde hazır almayı tercih ediyorum.elimde olan,gözüme kestirdiğim malzemeleri değerlendiriyorum:97:
:26:
cnm diğer yaptığın şeyi de gördüm tuvalet kağıdın rulosundan yaptığın şey,o da çok hoş,eliniz de yatkın olduğu için sonucunda güzel şey çıkıyor ortaya
canım valla becerilerini şaşkınlıkla okudum tuvalet kağıdından duvar süsü şişeden vazo yaa tebrik ederim çok beceriklisin bende ev dekorasyonunu çok severim farklı tasarımlarınıda bekliyorum bana fikir olur çok sevdim senii :2:
saol canım,sanırım merak ve severek yapmakgaliba bir şey daha eklicem geçen gün yapmıştım.resimlerini çekip geliyorum:112:
ekledim canım ama link vereyim http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/469437-sampanya-sisesinden-dekor-yaptim.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?