Şampuan ve Saç Kremleri Sampuan Şişesinin İçine Neyi Ne Kadar Koyacağız?

she_devil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2007
4
0
86
39
İstanbul
Arkadaşlar 200 ml şampuan şişesine çam terebentini 25 damla ve TATLI BADAM YAĞInı ise yine aynı miktarda koyacağız ve boca edeceğiz. klava:

Bütün bu yazdıklarımı tam 4 gündür gece gündüz araştırıyorum arkadaşlar.İstediğiniz soruları gönderebilirsiniz.sevgiler...

Ben 600 ml.sampuana iki kapak camterebenti,iki kapak bademyagi koydum.Her yikamamdan önce calkalayip kullaniyorum.Saclarimdaki dökülme azaldi,yumusacik oldu ve sadece 2 haftadir kullanmama ragmen uzadigini farkettim:))

gulpare
gerçekten uzadı mı yaa
bende senin dediklerini daha az bir miktarda koydum şampuanıma
umarım işe yarar
bi de badem yağının şampuana katılması uygun mu sizce?Cfisfisfis

gulpare
gerçekten uzadı mı yaa
bende senin dediklerini daha az bir miktarda koydum şampuanıma
umarım işe yarar
bi de badem yağının şampuana katılması uygun mu sizce?fisfisfis

hangi şampuanı kullanıyonuz,farkedermi yeşil sabun da çokiyi diyorlar onunla nasıl kullanırız.

melek elifcim eger yeşil sabunla yıkıyosan onunla kullanma imkanın yok ama şöle yapabilirsin sende haftada 3 kere çamterentin ile badem yagını karıştır saçlarına masaj yaparak sür 2 saat kadar beklet sonra bi güsel yeşil sabununla yıkaaa... kolay gelsin sanadaaa...

slm arkadalar bende kullanıyorum.ben aldıgımyerde sormustum 200gr sampuana bir kapak dedıler.öyle yaptım umarım sızlerde faydasını görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…