- 27 Mayıs 2009
- 1.244
- 253
- 323
- 37
cogaltıyo mu gercekten sadece dokulmesını onluyo dıye bılıyordum
Ben de öyle biliyorum canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cogaltıyo mu gercekten sadece dokulmesını onluyo dıye bılıyordum
ben de çam terebendinli şampuanımı kullanmadan once badem yağıyla saçımın diplerine masaj yapıyorum sonra 1 saat bekletiyorum öylece..benim saç rengimi koyulaştırdı kıslar..ama şöyle bi sorunla karşılaştuım sanki badem yağı sacımı çabuk yağlandırdı, çıkmıyo gibi saçımdan:sinifsinif: mesela bugun yeni banyo yaptım saçım kurudu filan 1 saat sonra badem yağı kokusu geldi burnuma saçımın dibinden yağ cıktı resmen sürdüğüm yağ:sm_confused: içime sinmedi hiç akşam bidaha banyo yapcam ya:çok üzgünüm:
Kızlarrr head & shouldersın ıcıne ne kadar cam terebentin yagı koymalıyızz bırde sac bakım yagları dıyosunuz onlar karışım olarak aktarda mı bulunuyo sizmi karıştırıyosunuz?:26:18::
canım yağlarla ilgili baya deneyimim var çamterebentin kullanma aktarlarda mecitefendi saç bakım yağı var onu al içinde saça faydalı her yağı bulunduruyor hafta 1 saçına masaj yap onla 2 saat beklet durula .
çam terebentin yağı ve çam terebentin esansı arasında bi fark var mı? ben de aldım esansı yazıodu