Tüp Bebek Merkezleri Samsun 19 Mayıs Tıp Fakültesi Tüp Bebek Merkezi

Ayse_Dogru05

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013
2
0
16
Amasya
Samsun 19 Mayıs Tıp Fakültesi Tüp Bebek Merkezinde Prof. Dr. İdris KOÇAK hocamız ve ekibinin uyguladığı tüp bebek tedavisi ile 3 üz çocuklarımız 31.12.2012 tarihinde dünyaya geldi. İdris KOÇAK hocamıza ve ekibine en kalbi duygularla şükranlarımızı sunuyoruz. Samsun ve Amasya'da yaşayıp bebek isteyen herkese tavsiye ediyorum.

allahım analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.

Samsun 19 Mayıs Tıp Fakültesi Tüp Bebek Merkezinde Prof. Dr. İdris KOÇAK hocamız ve ekibinin uyguladığı tüp bebek tedavisi ile 3 üz çocuklarımız 31.12.2012 tarihinde dünyaya geldi. İdris KOÇAK hocamıza ve ekibine en kalbi duygularla şükranlarımızı sunuyoruz. Samsun ve Amasya'da yaşayıp bebek isteyen herkese tavsiye ediyorum.

SELAMLAR BENDE YILLARDIR 19 MAYIS TIP FAKULTESINDE COCUK TEDAVISI GORUYORDUM,SONUCLARIM OLUMSUZ OLUYORDU.AMA BIRGUN ARKADASIMIN TAVSIYESIYLE PROF.DR.İDRİS KOCAK HOCAMA GITTIM.BANA UYGULADIGI TUP BEBEK TEDAVISIYLE VE ILK DENEMEMDE İKİZ BEBEKLERIME HAMILE KALDIM..VE SUANDA 7 HAFTALIK HAMILEYIM..IYIKI ARKADASIM ONERMIS VE IYIKI IDRIS HOCAMI BULMUSUM.HERKESE TEK TAVSIYEM IDRIS KOCAK.HEPSINDEN ONEMLISI MANEVIYATI HIC BIRSEYE DEGISMEM..ELLERINIZ DERT GORMESIN saygılar sevgıler.

SELAMLAR BENDE YILLARDIR 19 MAYIS TIP FAKULTESINDE COCUK TEDAVISI GORUYORDUM,SONUCLARIM OLUMSUZ OLUYORDU.AMA BIRGUN ARKADASIMIN TAVSIYESIYLE PROF.DR.İDRİS KOCAK HOCAMA GITTIM.BANA UYGULADIGI TUP BEBEK TEDAVISIYLE VE ILK DENEMEMDE İKİZ BEBEKLERIME HAMILE KALDIM..VE SUANDA 7 HAFTALIK HAMILEYIM..IYIKI ARKADASIM ONERMIS VE IYIKI IDRIS HOCAMI BULMUSUM.HERKESE TEK TAVSIYEM IDRIS KOCAK.HEPSINDEN ONEMLISI MANEVIYATI HIC BIRSEYE DEGISMEM..ELLERINIZ DERT GORMESIN saygılar sevgıler.

canım allah kucağına aldırmayı nasip etsin.bende martta başlıcam araştırıyorum 19 mayıs da ne kadara mal oldu yazarmısın.bide ilk iğnene adetin kaçıncı günü başlaın

canım allah kucağına aldırmayı nasip etsin.bende martta başlıcam araştırıyorum 19 mayıs da ne kadara mal oldu yazarmısın.bide ilk iğnene adetin kaçıncı günü başlaın

Merhaba bende bu ay başlıycam orda tedaviye ama 3000 tl diye duydum ama emin değilim ilaç hariç tabi
İğneyede ikinci yada üçüncü gün diye hatırlıyorum

Bizlerde yıllardır çocuk özlemi çeken eşlerdendik İdris KOÇAK hocamızın tedavisi ile yılmadık Allahın izniyle bir kız çocuğumuz oldu.şu an 5 yaşında Allah İdris KOÇAK hocamıza sağlık versin çocuk özlemi çekenlere tavsiye ediyorum.

Omü Tıp Fakültesi Tüp Bebek Birimi Ekibine ve Prof. Dr. İdris Koçak'a sonsuz teşekkürlerimizi iletmek isteriz. Eşim ve ben yıllardır ve bir çok özel merkezde süren tedavilerden hiç bir sonuç alamadık. Tam pes etmişken arkadaşımın tavsiyesi üzerine İdris Beyle tanıştık. Allah nasip ederse 1 ay sonra kızımızı kucağımıza alacağız. Kendisine ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Allah'ım yüzlerini hep güldürsün.

Merhaba,
Omü'de bana maliyeti çalışan sigortalı olduğum için 1800 TL idi, ilaçlar hariç, onlarda raporlu olduğu için yaklaşık 450 TL dolayında tuttu. İğnelerin başlangıç zamanına gelince doktorun önerisine dikkat etmek gerekiyor. Çünkü tedaviler kişiye özeldir. Ben iki farklı iğne kullandım, birine adetimin 15. günü başladım, diğerine de takip eden adetimin 2. günü başladım. Bu yüzden doktorun sizin durumunuza özel önerdiği şekilde iğneleri kullanmanız gerekiyor. Bu arada benim Doktorum Prof.Dr. İdris Koçak ve kesinlikle onun tedavisini tavsiye ederim. :)

Merhaba,
Omü'de bana maliyeti çalışan sigortalı olduğum için 1800 TL idi, ilaçlar hariç, onlarda raporlu olduğu için yaklaşık 450 TL dolayında tuttu. İğnelerin başlangıç zamanına gelince doktorun önerisine dikkat etmek gerekiyor. Çünkü tedaviler kişiye özeldir. Ben iki farklı iğne kullandım, birine adetimin 15. günü başladım, diğerine de takip eden adetimin 2. günü başladım. Bu yüzden doktorun sizin durumunuza özel önerdiği şekilde iğneleri kullanmanız gerekiyor. Bu arada benim Doktorum Prof.Dr. İdris Koçak ve kesinlikle onun tedavisini tavsiye ederim. :)

selamlar.hepinizin bebeğini rabbim bağışlasın.bana yardımcı olabilen varmı acaba.eşim erkek kaynaklı yani azosperm.OMÜ azosperm konusundada başarılımı.biz samsundan o kadar uzaktayızki.sizlerden bilgi almak istiyorum arkadaşlar.merkezi aradım üroloğ var dedi.ramazan aşçı.aranızda bu doktorun başarısını duyan varmı.birde dışardan gelen hastalar için konaklama nasıl.

Merhaba arkadaslar,

Ben Teyzem icin Samsun yakinlarinda bir doktor ariyorum Tup bebek tedavisi icin. Kendisi 4 defa tedavi oldu ve maalesef hic biri basarili olmadi. Bi nevi umudunu kaybetti.. Ama herzaman son bi sans vardir diye dusunuyorum, oyuzden onun icin arastirmaya basladim.
Bana onerebileceginiz bi doktor varmi? Prof. Dr Idris Kocak ile ilgili daha fazla bilgi almak istiyorum, bana yardimci olabilirmisiniz?

Back
X