• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Samsun 19 Mayis Universitesi Tup Bebek Merkezi

melikeyesil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2011
5
1
86
Samsun
Selam herkese,

Samsun'da tup bebek yaptirmak isteyen herkese 19 Mayis universitesi bunyesindeki tup bebek merkezini tavsiye ediyorum. Ekip olarak super hepsi ve dusunulenin aksine inanilmaz ilgililer. Benim ikinci denemem, ilk denemem Ankara da ozel bir klinikte olmustu ama basarili sonuc alinamamisti. Once Allah sonra da Dr.İdris Kocak sayesinde 8 haftalik hamileyim insallah sonu da basi gibi guzel olur :)
Basari oranlari cok yuksek bi kac arkadasim da bu merkez sayesinde hamile. Samsun'da yasayip bebek isteyen herkese tavsiye ediyorum. :49:

Selam herkese,

Samsun'da tup bebek yaptirmak isteyen herkese 19 Mayis universitesi bunyesindeki tup bebek merkezini tavsiye ediyorum. Ekip olarak super hepsi ve dusunulenin aksine inanilmaz ilgililer. Benim ikinci denemem, ilk denemem Ankara da ozel bir klinikte olmustu ama basarili sonuc alinamamisti. Once Allah sonra da Dr.İdris Kocak sayesinde 8 haftalik hamileyim insallah sonu da basi gibi guzel olur :)
Basari oranlari cok yuksek bi kac arkadasim da bu merkez sayesinde hamile. Samsun'da yasayip bebek isteyen herkese tavsiye ediyorum. :49:

Mrhaba öncelikle tebrik ediyorum. Bende samsunda yaşıyorum iki kere ilkadım tüpbebek merkezinde yaptırdım ama tutmadı. Şuan merkez arıyorum aslında doktorum ankaraya git dedi ama kararsızım.
Sen biraz bahsedermisin tedavinden

Mrhaba öncelikle tebrik ediyorum. Bende samsunda yaşıyorum iki kere ilkadım tüpbebek merkezinde yaptırdım ama tutmadı. Şuan merkez arıyorum aslında doktorum ankaraya git dedi ama kararsızım.
Sen biraz bahsedermisin tedavinden

canım bende 7 sene önce özel ankara tüp bebek merkezinde 1.seferde hamile kaldım.6.5 yaşında bir oğlum var.şuan 2.bebeği düşünmekteyim bende araştırıyorum nerede yaptırsam diye benim zamanımda sadece ilkadım üreme merkezi vardı ama ozaman orayı tercih etmemişdim.şimdi orayamı gideceksin diye sorsan hayır yine orayı tercih etmicem.büyük ihtimalle yine ankaraya gidicem bende sana orayı tavsiye ederim.tabi sen bilirsin.şu konuyada değinmek istiyorum bu nasip kısmet meselesi bence tabiki merkezlede alakalı olabilir ama bi arkadaş ınki ankarada tutmamış samsunda tutmuş benimkide ankarada tuttu.yani bu şekilde değerlendirmemek gerekiyor.allahım inşallah sanada bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin senin için dua edicem..görüşmek üzere...

Selam herkese,

Merhabalar,
benim de daha önceki denemelerim hep İstanbul'da ve özel merkezlerde olmuştu. Son denememizi OMÜ Tüp Bebek merkezinde Prof. Dr. İdris Koçak'a yaptırdık ve şuan 8 aylık hamileyim. Her şeyden önce bu nasip kısmet meselesi ancak ekibin göstermiş olduğu ilgi ve alakayı şimdiye kadar gittiğim hiç bir merkezde görmedim. O yüzden kesinlikle tavsiye ediyorum.

çok teşekkür ederim samsun 19 mayıs tıp fakültesi tüp bebek merkezine ve özellikle bize böyle bir imkanı sağladığı için sağlık bakanlığına 7 senelik evliyim ve çocuğumuz olmuyordu ve olmayacağını düşünüyordum çünkü eşim çok nadir görülen bir rahatsızlığı vardı. Eşim kartagener sendromu hastası normal yolla hamile kalması milyonda bir olasılıktaydı. Tedavi olmak istedik bende maddi durumum çok iyi olmadığı için çok paralar harcamaktan korkuyordum. Tüp bebek tedavilerinde 30 bin 40 bin harcayan arkadaşlarım vardı. Tedavi için ilk olarak tıp fakültesine gittim olmazsa ankaraya - istanbula dahi gitmeyi göz önüne almıştım. Ancak tıp fakültesinde idris koçak hocamla tedavi sürecine başladık çok iyi bir ekip torpil yok herkeze eşit oranda davranılıyor. Bir aylık tedavi sonucu eşimin tüp bebek tedavisi bitti ve tıransfer işlemi oldu şimdi allahın izniyle eşim 9 haftalık hamile ikiz bebek bekliyoruz. Ve ayrıca diğer samsundaki tüp bebek merkezlerini de gezdim hepsi çok para isteyip ve gereksiz tedaviler sundular.

çok teşekkür ederim samsun 19 mayıs tıp fakültesi tüp bebek merkezine ve özellikle bize böyle bir imkanı sağladığı için sağlık bakanlığına 7 senelik evliyim ve çocuğumuz olmuyordu ve olmayacağını düşünüyordum çünkü eşim çok nadir görülen bir rahatsızlığı vardı. Eşim kartagener sendromu hastası normal yolla hamile kalması milyonda bir olasılıktaydı. Tedavi olmak istedik bende maddi durumum çok iyi olmadığı için çok paralar harcamaktan korkuyordum. tüp bebek tedavilerinde 30 bin 40 bin harcayan arkadaşlarım vardı. Tedavi için ilk olarak tıp fakültesine gittim olmazsa ankaraya - istanbula dahi gitmeyi göz önüne almıştım. Ancak tıp fakültesinde idris koçak hocamla tedavi sürecine başladık çok iyi bir ekip torpil yok herkeze eşit oranda davranılıyor. Bir aylık tedavi sonucu eşimin tüp bebek tedavisi bitti ve tıransfer işlemi oldu şimdi allahın izniyle eşim 9 haftalık hamile ikiz bebek bekliyoruz. Ve ayrıca diğer samsundaki tüp bebek merkezlerini de gezdim hepsi çok para isteyip ve gereksiz tedaviler sundular.

çok teşekkür ederim samsun 19 mayıs tıp fakültesi tüp bebek merkezine ve özellikle bize böyle bir imkanı sağladığı için sağlık bakanlığına 7 senelik evliyim ve çocuğumuz olmuyordu ve olmayacağını düşünüyordum çünkü eşim çok nadir görülen bir rahatsızlığı vardı. Eşim kartagener sendromu hastası normal yolla hamile kalması milyonda bir olasılıktaydı. Tedavi olmak istedik bende maddi durumum çok iyi olmadığı için çok paralar harcamaktan korkuyordum. tüp bebek tedavilerinde 30 bin 40 bin harcayan arkadaşlarım vardı. Tedavi için ilk olarak tıp fakültesine gittim olmazsa ankaraya - istanbula dahi gitmeyi göz önüne almıştım. Ancak tıp fakültesinde idris koçak hocamla tedavi sürecine başladık çok iyi bir ekip torpil yok herkeze eşit oranda davranılıyor. Bir aylık tedavi sonucu eşimin tüp bebek tedavisi bitti ve tıransfer işlemi oldu şimdi allahın izniyle eşim 9 haftalık hamile ikiz bebek bekliyoruz. Ve ayrıca diğer samsundaki tüp bebek merkezlerini de gezdim hepsi çok para isteyip ve gereksiz tedaviler sundular.

Yaklaşık 3 yıldır çocuk tedavisi adına gitmediğimiz doktor kalmadı.her gittiğimiz doktor sizin biran önce tüpbebek yaptırmanız gerekli yumurtalık rezervi tükenmekte diyererek tedaviye 1-0 geride başlamamıza sebep oluyordu.sürekli özel hastanelere para dökmek saçmak dayanılmaz bir hal almıştı.samsun 19 mayıs ünv. Tüp bebek merkezine gitmeye karar verdik.idris koçak ile tanıştık.idris hoca hastasıyla ilgilenmesiyle ve vermiş olduğu moralle birçok doktordan (özel sektördekilerden) daha iyi ve kaliteli bir insan olarak karşımıza çıktı. Allah binkere razı olsunki şu an 2 aylık hamileyim ve çcuğumuzu kucağımıza alacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz.saygılarımızla..özel sektöre para dökmek saçmak yerine idris koçak tavsiyemizdir.

slm arkadaşlar, ben 4 kez düşük yaptım fakat düşüklerim daha kese oluşmadan oluyor, şu anda kanamam başlamadı ama yakındır beta hcg 60 a düştü. bu arada gebetik araştırmada yaptım bir şey çıkmadı çok şükür ve samsunda nerdeyse gitmediğim dr. kalmadı. biraz önce de dr dan geliyorum bana tüp bebek yaptırmalısın dedi. kromozom anomalisi vardır dedi zaten daha önce gittiğim bir dr bana düşüklerinin nedeni sperm anomalisinden kaynaklanıyor demişti.ve medical park ta tayfun alper i tavsiye etti. kafam çok karışık ne yapsam bilemiyorum acaba ona mı gitsem yoksa fakülteye mi bilemedim nolur bir şey deyin

Merhabalar,
benim de daha önceki denemelerim hep İstanbul'da ve özel merkezlerde olmuştu. Son denememizi OMÜ Tüp Bebek merkezinde Prof. Dr. İdris Koçak'a yaptırdık ve şuan 8 aylık hamileyim. Her şeyden önce bu nasip kısmet meselesi ancak ekibin göstermiş olduğu ilgi ve alakayı şimdiye kadar gittiğim hiç bir merkezde görmedim. O yüzden kesinlikle tavsiye ediyorum.

Ben de size kesinlikle katılıyorum.Samsun Tıp Fakültesi Üniversitesi Tüp Bebek Merkezinde Sn İdris Koçak Hocamı ve ekibini yürekten tebrik ediyorum. 9 yıldır yapılan yanlış tedavilerin önüne geçip gebe kalmamı sağladı, kendilerine minnettarım.İdris Hocamla 2 senedir tanışıyoruz , muazzam ilgili , güleryüzlü bir hoca. Ekibin herkese eşit davranması ve ilgileri gerçekten çok güzel .
Herkese tavsiye ederim. Şu an 3 aylık gebeyim ve kısmetse ikizlerimi kucağıma alacağım. Özel merkezlere gidip dünya kadar maddi zarara uğrayana kadar bence Samsun Tıp Fakültesi Üniversitesi Tüp Bebek Merkezini Prof. Dr. İdris Koçak hocamı ziyaret edin lütfen. Eminiz yüzünüz bizim gibi gülecek ...Herkese bol şanslar :)))))

ben de size kesinlikle katılıyorum.samsun tıp fakültesi üniversitesi tüp bebek merkezinde sn idris koçak hocamı ve ekibini yürekten tebrik ediyorum. 9 yıldır yapılan yanlış tedavilerin önüne geçip gebe kalmamı sağladı, kendilerine minnettarım.idris hocamla 2 senedir tanışıyoruz , muazzam ilgili , güleryüzlü bir hoca. Ekibin herkese eşit davranması ve ilgileri gerçekten çok güzel .
Herkese tavsiye ederim. şu an 3 aylık gebeyim ve kısmetse ikizlerimi kucağıma alacağım. özel merkezlere gidip dünya kadar maddi zarara uğrayana kadar bence samsun tıp fakültesi üniversitesi tüp bebek merkezini prof. Dr. Idris koçak hocamı ziyaret edin lütfen. Eminiz yüzünüz bizim gibi gülecek ...herkese bol şanslar :)))))

arkadaşlar samsun omü de pgt yapıyolarmı bilen varmı

Selamlar öncelikle,
Biz de Samsun'da tup bebek merkezinde Prof. Dr. İdris KOÇAK hocada tedavi gördük. Hocamız Samsunda bu işi ilk başltan olması sebebiyle tecrübe anlamında inanılmaz. Bir kere tavırlarıyla insanı çok rahatlatıyor. Bize de Hep Ankarayı önerdiler ama duyduk ki ticarethane olmuş oralar artık. Yine samsun Medical Parkta aynı. Giden arkadaşlarım hep şunu söylüyor. İlgi yok ama para isteme çok. Arkadaşlar para kolay kazanılmıyor. 19 Mayıs Tüp bebek merkezinde Prof. Dr. İdris KOÇAK hocamızın başarı oranları çok yüksek. Allah ondan bin kere razı olsun. Zaten önemli olan da başarı sağlamak değil mi? Merkez Ekip olarak super inanilmaz ilgililer. Labaratuvarlar, ameliyathaneler, bekleme salonları inanılmaz temiz. Yumurta toplama ve transferden sonra dinlenme imkanları. Çünkü bazı özel merkezlerde bekletme yapmıyorlar duyduk. Bizim ilk denememiz daha önce aşılama denedik ama olmadı. Çok şükür önce Allahın sonra da Prof. Dr. İdris KOÇAK hocamız sayesinde hamile kaldım. Demek oluyor ki özel hastanelere kendinizi kaptırmayın. Devletimizin imkanları varken (ucuzken) ki başarı oranı da yüksekken neden özel hastane olsun. Bir de yorumlarda 19 Mayıs Tüp Bebek Merkezinin başarı oranları çok düşük diye özel hastaneler tarafından karalama yapılıyor lütfen bunlara aldanmayın, kanmayın. Biz yaptırdığımız sırada 3 anne adayı yumurta toplama ve transferde beraberdik. Çok şükür 3 te 3 başarı sağlandı. Mutlaka Prof. Dr. İdris KOÇAK hocamızı ziyaret edin. Çok mutlu kalacaksınız.
Hepinizin yüzünü Rabbim güldürsün.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
bende samsun 19 mayıs tüp bebek merkezinde tedavi gördüm drumuz idris bey hem ilgili hem güleryüzlü ilk seferde başarılı oldu kısmetimize şimdi 7 aylık hamileyim samsun ve çevresindeyseniz idris beyi öneririm boşuna özel hastanelere gidipte dünyanın parasını ödemeyin 19 mayısta resmi ücret haricinde extra ücret talep edilmedi.. yapılması gereken herşey 19 mayıstada yapılıyor ama sabırlı olmanız lazım. ortalama aşılamada 400-500 gibi masraf oluyor tüp bebekte ise 3000 lira masrafımız oldu.nisan 2013 teki masraflar bunlar şimdide değişmemiştir halen idris hocanın gözetimindeyim 3 hafta bir kontrole gidiyorum. alaha şükür bir problem yok sabırsızlıkla doğumu bekliyorum zaten sezaryen doğumu olacak idris beyde doğumda olacağını söyledi.. herkese allah nasip etsin.

oncelikle herkese merhaba. bende 1.5 aylık hemileyim esim ben ve btun ailemiz cok mutluyuz. umarım allah herkese bu mutlulugu nasip eder ve tamamına erdirir. tabi bu mutlulugu borclu oldugumuz Prof. Dr. İdris KOÇAK a sonsuz tesekkurlerimizi minnetarlıgımızı bir borc biliriz. once yuce rabbim sonra idris hocam sayesinde oldu. bu tup bebek konusunda moral cok onemli. allah zahmetleriniz karsılıgını verir insallah.:49:

Ben de OMÜ tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. Doktorum Davut GÜVEN. tüp bebek tedaisi de Davut Güven ve A. Sertaç BATIROĞLU tarafından yapılacak. Ben de genetik test yapılıyor mu, seçme yöntemi uygulanıyor mu bunları merak ediyorum. ve ücretlerini tabi. ben tüp bebeği mart nisan gibi düşünüyorum. genetik testler ve seçme yöntemi hakkında bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

çok teşekkür ederim samsun 19 mayıs tıp fakültesi tüp bebek merkezine ve özellikle bize böyle bir imkanı sağladığı için sağlık bakanlığına 7 senelik evliyim ve çocuğumuz olmuyordu ve olmayacağını düşünüyordum çünkü eşim çok nadir görülen bir rahatsızlığı vardı. Eşim kartagener sendromu hastası normal yolla hamile kalması milyonda bir olasılıktaydı. Tedavi olmak istedik bende maddi durumum çok iyi olmadığı için çok paralar harcamaktan korkuyordum. Tüp bebek tedavilerinde 30 bin 40 bin harcayan arkadaşlarım vardı. Tedavi için ilk olarak tıp fakültesine gittim olmazsa ankaraya - istanbula dahi gitmeyi göz önüne almıştım. Ancak tıp fakültesinde idris koçak hocamla tedavi sürecine başladık çok iyi bir ekip torpil yok herkeze eşit oranda davranılıyor. Bir aylık tedavi sonucu eşimin tüp bebek tedavisi bitti ve tıransfer işlemi oldu şimdi allahın izniyle eşim 9 haftalık hamile ikiz bebek bekliyoruz. Ve ayrıca diğer samsundaki tüp bebek merkezlerini de gezdim hepsi çok para isteyip ve gereksiz tedaviler sundular.

merhaba bende kartagener sendromu var ben bir defa tüp bebekle hamile kaldım fakat düşük oldu ikinci denemem de yumurtalarım olgun çıkmadı şimdi üçüncüyü deneyeceğim ama bizim hastalığımızda fazla bir kişi yok o yüzden merak ediyorum size farklı bir tedavi uygulandı mı

Benimde samsunda on dokuz mayis hastanesinde uc asila iki tup bebek denem oldu tup bebeklerin ikiside tuttu ama dusukle sonuclandi bu sefer farkli bir yontem deniycez dedi davut hocam biraz kendimi toparlayip kurban bayramindan sonra tekrar deneyecegim allah hepimizin yardimcisi olsun cok zor bir surec doktorum davut guvenden cok memnunum guleryuzu herseyi ayrintili anlatimi pozitif enerjisiyle insani motive ediyor

arkadaşlar 2 tüp bebek denememi ankara genartta yaptık negatif sonuçlandı samsunda oturuyoruz diye bunuda burda idris beye yaptıralım dedik tmmuz ayında uzun protokol tüp bbebeğe başladık ne yazıkki doktor umursamazlığı yüzzünden olmadı ve ohss oldum ölümden döndün halende arkadaşımızın biri hastanede yatıyor oda ohss oldu ve 2 kere su aldılar yarın akciğer filmi çekilecek ona.. transferden önce karnım davul gibi şişti hocam ben çok rahatsızım nefes alamıyorum kötüyüm dedeikçe ısrrarla naz yapıyorsun dedi 3 embiryo transfer ettti transferin 3 günü hastanelik olduk tahliillerim altüst çıktı ve halen naz dedi hastanede 2 gün yatttım ordaki doktor ilaç dozunu fazla vermiş dedi karnın sıvı toplamış dedi sonuçta negatif ben yandım siz yanmayın.çok isim yapmış diye onu tercih ettim birde medicanada işlemleri yapıyor merdiven altı gibi ismi orda geçmiyor orayada başhekimine şikayettte bulunduk ilgisiz4 kişi tanışmıştık sırada onu beklerken 4 dümüzünde tutmadı ve 3 ümüz hastanelik olduk karar sizin

ukyo

oncelikle herkese merhaba. bende 1.5 aylık hemileyim esim ben ve btun ailemiz cok mutluyuz. umarım allah herkese bu mutlulugu nasip eder ve tamamına erdirir. tabi bu mutlulugu borclu oldugumuz Prof. Dr. İdris KOÇAK a sonsuz tesekkurlerimizi minnetarlıgımızı bir borc biliriz. once yuce rabbim sonra idris hocam sayesinde oldu. bu tup bebek konusunda moral cok onemli. allah zahmetleriniz karsılıgını verir insallah.:KK49:

Back
X